Roda de premsa del Govern de la Generalitat
Roda de premsa del Govern de la Generalitat
image_pdfimage_print

Durant la roda de premsa posterior a la reunió del Govern d’aquest matí, la consellera de la Presidència i portaveu, Neus Munté, ha reiterat que l’Executiu manté una posició “unitària” pel que fa al full de ruta sobiranista, tot i que es mostra obert a altres propostes. “Som partidaris de continuar amb aquest full de ruta, no ens en separem ni un mil·limetre, però totes les opcions s’han de poder valorar sempre que comportin tota la legitimació democràtica i vagi en la línia de deixar el país a les portes de la independència i reforçar base social sobiranista”, ha assegurat Munté.

Preguntada pel debat electoral que ahir va enfrontar els caps de llista del PP, el PSOE, Ciudadanos i Unidos Podemos, la portaveu del Govern ha afirmat que va servir per constatar l’absència de cap proposta nova per a Catalunya i per corroborar que determinades propostes que en altres moments s’han plantejat amb força “perden nitidesa”. “El referèndum de Podemos ahir va semblar que es difuminava en el debat, i el mateix passa amb el PSOE i la reforma constitucional”, ha valorat Munté,

La portaveu ha lamentat que el PP no fes “cap proposta relacionada amb el debat polític que es viu a Catalunya”, una actitud que “contrasta” amb la posició del Govern, que té un “full de ruta clar” que vol “tirar endavant malgrat les dificultats del moment”.

Publicitat
Publicitat