Capçalera política amb representació del Parlament de Catalunya, l'Ajuntament de Barcelona, la Generalitat, UGT, CCOO, Òmnium, ANC, Esquerra Republicana, Convergència Democràtica, CUP i Solidaritat Catalana, entre altres (fotografia: ANC)
Capçalera política amb representació del Parlament de Catalunya, l'Ajuntament de Barcelona, la Generalitat, UGT, CCOO, Òmnium, ANC, Esquerra Republicana, Convergència Democràtica, CUP i Solidaritat Catalana, entre altres (fotografia: ANC)
image_pdfimage_print

Milers de persones (unes 15.000 segons la guàrdia urbana) han participat aquest migdia a Barcelona en la manifestació de la Plataforma en Defensa de l’Ebre (PDE) contra el Pla Hidrològic de la Conca de l’Ebre.

La manifestació s’ha adreçat especialment a la Comissió Europea perquè faci modificar l’actual Pla Hidrològic de la Conca al govern espanyol. El portaveu de la Plataforma en Defensa de l’Ebre, Manolo Tomàs, ha afirmat que l’objectiu de la manifestació és aconseguir ressò a Brussel·les per tal “que la Comissió Europea no cedeixi a les pressions del govern del PP i l’obligui a modificar el Pla Hidrològic de l’Ebre perquè adopti el cabal suficient per al manteniment del Delta”.

Prop d’un centenar d’entitats, partits polítics i sindicats han donat suport a la concentració, que s’ha iniciat a la plaça Universitat i ha finalitzat a la plaça de la catedral, on el grup Pepet i Marieta ha amenitzat els concentrats.

Publicitat
Publicitat