Javier Sagarra
Javier Sagarra
image_pdfimage_print

Javier Sagarra, actual conseller del Baix Aragó, va anunciar la seva renúncia al càrrec en el transcurs de la sessió plenària que es va desenvolupar aquest passat dimarts a Favara davant la sorpresa de la resta dels membres, inclosos els del seu propi partit (PP). El motiu de la seva marxa es deu al rebuig a la presa de possessió com a conseller de la Chunta Aragonesista de Víctor Pratas, natural de Maella.

Prats va realitzar el seu jurament en català i va emprar la fórmula “per imperatiu legal”. Aquesta qüestió no va agradar el grup comarcal del Partit Popular que va assegurar no haver entès les seves paraules i va fer enfadar Sagarra, que després de diversos estira i arronsa amb els consellers del PSOE i CHA va decidir dimitir. “Creia que els càrrecs públics que no acceptaven plenament la constitució quedaven lluny de la nostra comarca, però en escoltar el conseller de Maella qui va prendre possessió llegint en català, vaig entendre que no era només una falta de respecte sinó un pas més per convertir el nostre territori en un apèndix independentista”, va explicar Sagarra.

1 COMENTARI

Comments are closed.