Ada Colau i Jaume Collboni (Fotografia d'arxiu)
Ada Colau i Jaume Collboni (Fotografia d'arxiu)
image_pdfimage_print

Aquest matí s’ha presentat al Col·legi de Periodistes de Catalunya l’acord de govern entre Barcelona en Comú i el Partit dels Socialistes de Catalunya. L’acord, titulat “Proposta d’acord de govern d’esquerres per a Barcelona”, representarà la remodelació del govern municipal per donar entrada a quatre regidors del PSC.

L’acord preveu que Jaume Collboni (que està imputat pel cas Mercuri) assumirà la segona tinença d’alcaldia d’Empresa, Cultura i Innovació, i l’acompanyaran Agustí Colom (Empresa i Turisme) i Montse Ballarín (Comerç i Mercats). A la tercera tinença d’alcaldia, s’afegeix Carmen Andrés amb la regidoria d’Infància, Joventut i Gent Gran. En la cinquena tinença s’afegeix Daniel Mòdol, encarregat d’Arquitectura, Paisatge i Patrimoni. Pel que fa a les distribucions dels districtes barcelonins, el PSC assumeix la direcció dels districtes de Sarrià-Sant Gervasi, Eixample i Sant Andreu.

“Venim de trajectòries diferents, però tenim objectius en comú per a Barcelona”, ha destacat l’alcaldessa, Ada Colau, que ha afegit que calia posar “els objectius per davant dels interessos de partit”. Tot un canvi d’estratègia, sobretot tenint present que no fa tant de temps Ada Colau tractava el PSC de màfia.

Publicitat
Publicitat

colau_tuit

Colau ha recordat que aquest pacte necessita més adhesions; al cap i a la fi el govern passa només d’11 a 15 regidors, lluny de la majoria de 21 regidors.

1 COMENTARI

Comments are closed.