image_pdfimage_print

L’empresa The King of Pixels ha elaborat un vídeo amb un total de 27.000 fotos d’alta qualitat on es poden veure diferents indrets de la ciutat de Barcelona. Les imatges són espectaculars.

L’Hyperlapse és una evolució de la tècnica fotogràfica de la filmació a intervals (Time-lapse), filmació que es realitza a raó d’un fotograma cada vegada, en intervals determinats prèviament, per tal de mostrar un procés que té lloc en un lapse de temps bastant llarg i, freqüentment, sense que pugui ser percebut amb detall per la vista humana.

Els vídeos fets en Time-lapse generalment es fan des de posicions fixes, ja que quan cal moure la càmera, es complica molt aconseguir l’efecte de continuïtat dels fotogrames. L’Hyperlapse afegeix al moviment de la càmera una gran estabilització, a més de «casar» el següent fotograma amb l’anterior perquè sembli que el video final està gravat sempre a la mateixa altura i distància. Els resultats, com us dèiem,  són espectaculars:

Publicitat