image_pdfimage_print

L’Assemblea Nacional Catalana (ANC), la Plataforma pel Dret a Decidir del País Valencià (PDaD) i l’Assemblea Sobiranista de Mallorca (ASM) varen presentar ahir al Centre de Cultura Contemporània de València l’acord d’agermanament entre les tres entitats. L’acte va comptar amb la presència del coordinador de la PDAD, Toni Infante, i els presidents de l’ASM i l’ANC, Cristòfol Soler i Jordi Sánchez, respectivament.

L’acord de col·laboració es va tancar el passat dilluns 4 d’abril a la seu de l’ANC a Barcelona. A banda de col·laborar en campanyes concretes i en les diades nacionals de cada territori, les organitzacions anunciaran activitats específiques per a recuperar i potenciar el marc dels Països Catalans. Les entitats continuaran lluitant pel dret de decidir i cercaran estratègies per a fer créixer el sobiranisme als Països Catalans.