Imatge de la concentració de la CUP al Fossar de les Moreres (fotografia: compte de Twitter de la CUP)
Imatge de la concentració de la CUP al Fossar de les Moreres (fotografia: compte de Twitter de la CUP)
image_pdfimage_print

A les portes de la negociació que s’obrirà aquest dilluns entre la CUP i Junts pel Sí sobre la moció que pretén reiterar la vigència i el contingut de la declaració de ruptura que el Parlament va aprovar el passat 9 de novembre, la CUP ha reunit aquest diumenge desenes de càrrecs locals i diputats al Parlament en la campanya “sense por, desobeïm per la independència” en un acte al Fossar de les Moreres de Barcelona. Durant l’acte, la CUP ha convocat la ciutadania a manifestar-se el 7 de maig en favor del desacatament a decisions de l’Estat, especialment les que van contra les mocions de suport al 9-N (declarada nul·la pel Tribunal Constitucional) o a l’ús de la bandera estelada en ajuntaments catalans.

En paraules de la Candidatura d’Unitat Popular “emplacem als Ajuntaments a desatendre les peticions d’informació que estan arribant per part dels Mossos d’Esquadra i, al mateix temps, exigim al Conseller d’Interior, Sr. Jordi Jané, que ordeni als Mossos d’Esquadra que deixin de dirigir-se als Ajuntaments i s’abstinguin d’obeir qualsevol altre requeriment que els arribi per part de l’Audiència Nacional en relació a la criminalització de l’activitat democràtica dels nostres ajuntaments.”

Segons el diputat Benet Salellas, “venim a reclamar desobediència i unilateralitat. Aquest és el mandat del 27-S”.

Publicitat
Publicitat