image_pdfimage_print

Tres importants activitats s’han produït gairebé simultàniament a l’Alguer. En primer lloc, el canal CatalanTV ha estrenat (4 de febrer) un nou programa en català “Miques de vida algueresa”, dirigit per Miquel Serra, que vol retratar i divulgar la vida treballadora i productiva a la ciutat catalana de Sardenya.

En segon lloc, l’entitat Òmnium Cultural de l’Alguer ha signat (3 de febrer) un conveni amb el Parc natural Port del Comte; l’acord preveu l’organització de manifestacions culturals, conferències i altres iniciatives, amb l’objectiu de promoure el territori, el seu patrimoni ambiental, històric i lingüístic, les seves produccions, a dintre de les institucions i del món de l’associacionisme cultural, en particular del català.

I, finalment, l’Associació Cultural Baccanegra i l’Obra Cultural de l’Alguer han encetat una inciativa per afavorir l’us social de l’alguerès; en concret, organitzen una festa social, “Parlem en alguerés”, a fi d’afavorir la trobada entre els parlants de la llengua algueresa i l’ajuda cap a la gent que vol aprendre-la i emprar-la. La festa tindrà lloc al local de la seu de l’Associazione Baccanegra de la via Ambrogio Machin 33 de l’Alguer, dimarts 16 febrer de 2016.

Publicitat