Sant tornem-hi

Ja fa temps que venim dient que els pactes amb en Sánchez són sempre mentida, paper mullat. No tenim l’ús del català a la UE, no tenim dret a l’autodeterminació, no tenim cap amnistia real, ja la llei de l’embut s’ha ben ocupat de beneficiar principalment als piolins.

Altrament, ens hem hagut d’empassar un reunió que ha tingut lloc a Waterloo, i que pretenia vendre certa unió davant aquesta falsa amnistia. Per això sí que s’uneixen, i no pas per aixecar la Declaració d’Independència, ni per complir el mandat de l’1 d’octubre.

Al poble no se l’enganya tant fàcilment. Hi ha un milió de vots independentistes a l’abstenció que no tornaran a fer costat al processisme i més de 120 mil vots i sembla que incrementant cap a Aliança Catalana.

Però els oracles de partits woke i antifeixistes de sainet segueixen orbs a llur entorn.
És una obscenitat veure el comportament de certs polítics de la Generalitat i el Parlament, amb un cert cretinisme polític, xantatge emocional i l’egoisme personal amb el que pretenen seguir governant com si res, perquè nomes ells els malanomenats VIP es creuen tocats pels déus. Per sort s’ha acabat el bròquil.

Les mobilitzacions contra la massificació del turisme, i el descontent amb els serveis socials, la sensació que Catalunya ha canviat molt en poc temps, ja ha fet forat en el moll de l’os del poble, i el malestar va creixent.

Hem passat 7 anys de dol i de desconcert, però ara toca llevar-nos de nou, al marge dels partits i dels líders que ens han venut, els quals mai van creure en la independència del País. Però això ja s’acabat. Cal que tornem als carrers, que demostrem de nou que volem decidir el nostre futur i aixecar la Declaració d’Independència. Cal omplir totes les mobilitzacions al carrer possibles, cal arribar a l’11S amb l’esperit de l’u d’octubre, tres d’octubre i la combativitat d’Urquinaona. Aquest és el camí i l’única possibilitat. I aquest cop els falsos líders ja no seran al davant, i seran apartats. Ni oblit ni perdó. Varem votar independència i res ens aturarà fins a ser lliures de nou.

Donec perficiam, Visca la Terra lliure.