Sílvia Orriols

image_pdfimage_print

Pel que sembla, tots els oracles de partits, tant els d’Esquerra com els de Junts, han trobat el remei a les seves covardies, Sílvia Oriols, el boc expiatori per tots els mals.

Vaig conèixer la Sílvia quan tenia 17 o 18 anys, venia de les JERC i va ingressar a les files d’Estat Català, aleshores jo estava a l’executiu i més tard vaig ser-ne secretari general. D’això ja fa un grapat d’anys, doncs bé, vàrem decidir que aquella noia de Ripoll, espavilada i amb un bon discurs, fes el seu primer míting públic com a jove d’Estat Català junt amb l’amic i patriota Xirinacs, a les Borges Blanques.

Explico aquesta anècdota per posar en context el personatge, més enllà del seu discurs al qual s’hi pot estar d’acord o no, la seva carrera política ha estat dins l’independentisme clàssic de sempre.

Publicitat

Els fets intolerables en democràcia ocorreguts a Ripoll aquest passat cap de setmana, on una colla d’esverats varen agredir la batllessa democràticament escollida i amb majoria al consistori ripollenc, la senyora Sílvia Orriols, no han estat denunciats ni condemnats encara per cap ens públic, ni pel Parlament, ni per la Generalitat, ni per cap partit. Sembla que l’odi i el suposat feminisme de les institucions vagin en una altra direcció en aquest cas.

Els fets varen passar quan un grup eixit, sembla ser, d’una escissió d’Arran, varen convocar anar a Ripoll a escarnir la batllessa. Quan uns pretesos oracles de moral molt dubtosa i pretesament esquerranistes pretenent imposar-nos a tothom llurs aberrants idees socials tot repartint carnets de qui és feixista i qui no, qui és de dretes i qui no, demostra amb escreix la falsa moral dels pretesos oracles, i denota la manca de personalitat política de la classe política que dissortadament ens governa.

El feixisme és el 155, i la xenofòbia contra els catalans té nom, PSOE, PP, VOX i Comuns amb el suport incondicional dels d’ERC i el silenci de Junts, la CUP ja no cal ni esmentar-la perduts en els llimbs de vés a saber on.

Que una fosca i minoritària organització com l’Organització Juvenil Socialista (OJS), creada per destruir els valors catalans independentistes i socials al nostre jovent, faci aquest tipus de convocatòries és quelcom sorprenent, i així dissortadament ens va. Des de la retirada i abandonament del 1r d’octubre i la Declaració d’Independència i el que representava per al poble, fa set anys que porten desmobilització, desmotivació i desesperança, un terreny adobat perquè arribistes, oracles de saló, botiflers i covards facin l’agost a costa de vendre al poble, i aquesta deriva ha de canviar pel bé de la llibertat.

Vull expressar com a regidor independent per Junts la meva total solidaritat amb la Sílvia Orriols, al marge de les nostres discrepàncies polítiques és imperdonable el calvari que està passant aquesta alcaldessa.

I sí, al feixisme se’l combat, per això cal denunciar actituds lerrouxistes i populistes encobertes, per la dignitat del poble treballador català, per la gesta del 1r d’octubre, per la independència de la nostra pàtria catalana.

Donec Perficiam i visca la Terra Lliure.