Parlem d’immigració

image_pdfimage_print

La immigració no és un fenomen d’ara, durant milers d’anys la humanitat s’ha anat desplaçant d’un lloc a un altre a la recerca d’una vida millor. Conforme les nacions, pobles i ètnies han anat arrelant al territori i hi han forjat llurs cultures, idiomes i tradicions, les quals han defensat davant els intents de ser colonitzats per altri, d’aquí les lluites d’alliberament nacional per part dels pobles subjugats.

Hi ha hagut fenòmens migratoris de poblacions foranes a nacions d’altri, i aquests s’han integrat a les societats d’acollida en agraïment, respectant i aprenent llur cultura, tradicions i costums i comunicant-se amb la llengua del país. També hi ha hagut migracions temporals per feina, treballadors que temporalment han estat contractats per fer les tasques que calguin a canvi d’incentius econòmics que els permeten tornar al seu país i alimentar a la família.

De fa uns anys ençà, a causa de les invasions i guerres que s’han dut a terme per a destruir les minses infraestructures de països anomenats del tercer món, i l’egoisme de multinacionals que han mantingut autèntics carnissers com a dictadors d’aquests països, per tal de mantenir a ratlla la població autòctona i continuar espoliant, així s’ha creat el fenomen de fugida en massa de mà d’obra barata, que ha creat, per mala gestió, guetos dins els estats europeus per gaudi de la indústria més descarnada. Mentre eren pocs, tot anava bé, però per l’ensorrada moral i econòmica i l’augment d’estats totalment desestructurats, amb el creixent fanatisme religiós prometent el cel a canvi de controlar el seu cervell, hem creat un problema.

Publicitat
Llibre: El Judici - Lluís Busquets

Ara, els estats lliures s’hi volen esmenar. Ho poden fer legislant lleis específiques de control d’immigració, no es pot assumir tota la pobresa mundial, perquè el que fa és destruir la riquesa pròpia i no donar qualitat de vida sinó escampar la misèria.

El problema més gros el tenim les nacions sense estat que depenem d’un estat centralista i enemic nostre, com el cas de Catalunya, amb Espanya a la contra. No tenim cap poder legislatiu per regular una massa migratòria que ja supera l’autòctona, si hi afegim que a vegades algunes de les cultures vingudes exclouen els valors humans, aleshores tenim un problema greu, aguditzat per la moda woke del “Volem acollir”, “no cal que s’integrin”, etc. Aleshores l’esclat de degradació i violència ja està servida. Si cada cop que volem analitzar el problema i cercar solucions se’ns titlla d’extrema dreta, xenòfobs i feixistes, aleshores els nostres dies com a poble estan comptats.

Hi ha solució, oh, i tant! Ser un estat independent per a poder regularitzar l’emigració i poder expulsar els delinqüents i tots aquells que es mostrin contraris a una política d’integració.
La moda woke és perversa, no són esquerres, són uns dictadors que pretenen imposar les seves tesis absurdes i obsoletes a la gran majoria que no hi combreguem i ni hi volem combregar.

Negar les nostres arrels com a catalans de fa mil anys és negar la nostra pròpia existència i a la llarga la desaparició com a poble, som de tradició i cultura cristiana carolíngia, fa mil anys que parlem català i tenim arrelades les nostres tradicions, homes i dones som lliures i iguals. Ara, amb aquestes onades massives i d’odi per part d’una minoria dirigit a tot allò que és català o tradicional, estem arreglats. Cal revertir immediatament aquests comportaments totalment insostenibles per part d’oracles autoanomenats progres que reparteixen carnets d’extrema dreta i nazi o el que sigui a tots aquells que no pensem com ells.

1 COMENTARI

Comments are closed.