Cuidem Benimaclet manté la seua oposició a qualsevol projecte urbanístic especulatiu a Benimaclet

image_pdfimage_print

El projecte urbanístic promogut pel PSPV, que ara acull amb els braços oberts el PP, manté intactes els paràmetres estructurals del PGOU sobre el PAI. Canviar “habitatges” per “oficines” significa mantindre la rendibilitat de la promotora i perpetuar els impactes socials i ambientals sobre el barri i la ciutat.

Al veïnat de Benimaclet, no ens colareu que:
– Compensa perquè tindrem més zones verdes. El preu d’això és tindre torres molt més altes que qualsevol edifici actual del barri.
– Serà positiu per al comerç local del barri tindre 60.000 metres quadrats de sòl disponible per a grans àrees comercials. Això, finalment, a qui beneficia?
– Reduir la superfície de vials (carreteres) no compensa amb la barbaritat de ciment que contindran els edificis i que augmentarà forçosament el fenomen d’illa de calor.
– Es reduirà el trànsit rodat al barri: evitar la connexió de la Ronda Nord amb l’Avinguda Valladolid no significa reduir el trànsit de vehicles al barri.
– Disposarem de serveis per a tots: és evident que la superfície de dotacions per persona al barri serà menor i, per tant, empitjorarà l’accés als serveis disponibles.

Al respecte de les últimes notícies que han eixit als mitjans de comunicació respecte a la situació del PAI de Benimaclet, Cuidem Benimaclet mantenim la nostra oposició a qualsevol projecte urbanístic especulatiu sobre el nostre barri.

Publicitat

Durant aquests anys les veïnes de Benimaclet hem hagut de patir la repressió de les nostres lluites, infiltracions de policia, crema dels horts, tallament de les sèquies i ara es proposen el desallotjament d’ horts col·lectius i veïnals.

Malgrat tots aquests entrebancs, treballem dia a dia en construir un barri millor. Amb fets i propostes, com l’Ara Benimaclet; un projecte viable tècnicament, econòmicament i jurídicament.

No ens rendim, cridem a totes les veïnes a resistir front als desallotjaments que es presenten i a defensar el barri davant de la mentida i l’especulació.

Més informació en aquí. O bé a les xarxes socials de Facebook: @cuidembeni, Twitter: @cuidembeni i Instagram: @cuidembenimaclet