Raons per dir no al tractat internacional de pandèmies

image_pdfimage_print

Des de fa dècades estem immersos en una crisi sistèmica, una mostra d’aquest declivi és la degradació política i institucional que vivim. Això fa que cada vegada veiem amb més nitidesa que la classe política aconsegueix arribar i mantenir-se en el poder només quan no posa problemes als que manen. Malauradament a la nostra societat no hi ha contrapoders democràtics, els partits que han “tocat cuixa”, malgrat les aparents diferències, romanen alineats als objectius i agendes del poder, per això durant la pandèmia hem viscut una allau de sotmetiment, una escalada de pèrdua de drets i llibertats, mai vista des que estem en democràcia.

Un exemple d’aquest vassallatge i conseqüent maltractament a la població ha estat el decret de confinament i de no lliure circulació, una decisió que no responia a criteris epidemiològics ja que anteriorment no hi havia hagut precedents de confinaments massius de persones sanes. Tot i que moltes persones encara es creuen el relat oficial, és veritat també que a mida que han anat desenvolupant-se els fets i aflorant noves contradiccions, més persones ens hem adonat que les mesures sanitàries que es van aplicar durant la Covid han acabat produint l’efecte contrari, fent realitat la dita popular que ha estat pitjor el remei que la malaltia.

Les dades mostren que, per exemple, el confinament ha tingut un efecte devastador. A principis d’aquests any, El Nacional.cat va publicar que a l’any 2021, un total de 4.003 persones es van suïcidar a Espanya. Explica que hi hagut una pujada general en totes les franges i destaca com especialment preocupant l’increment del nombre de joves que s’han tret la vida, en destaquen els adolescents entre 10 i 14 anys: una forquilla d’edat en la qual el suïcidi s’ha disparat un 134%. Pel que fa als joves entre els 15 i els 29 anys, el suïcidi és la principal causa absoluta de mort (1).

Publicitat
Llibre: El Judici - Lluís Busquets

El confinament ha estat demolidor per a la petita infància. Els nens i nenes van tenir menys drets que els gossos, veient-se obligats a quedar-se a casa tancats dies seguits, els més pobres en pisos sense balcó, ni terrassa, ni jardí, mentre veien com les mascotes sortien a passejar diverses vegades al dia. Per no entrar en l’obligat rentat sistemàtic amb gels hidroalcohòlics, productes que molts contenen elements potencialment cancerígens i que degraden la microbiota dèrmica de les mans delicades sobretot d’infants i grans. O per no entrar en els efectes per l’ús continuat de la mascareta que tothom sabia que suposaria, com a mínim, un impediment per als més petits en l’adquisició correcta del llenguatge i la socialització.

Els mateixos psicòlegs ja han vist que el confinament amb escoles tancades i les successives restriccions ha deixat empremta en la salut dels menors. Les dades del Departament de Salut publicades el gener són aclaparadores, el 10,6% dels infants de quatre a catorze anys tenen probabilitat de patir un trastorn de salut mental (el 7,5% el 2019); la xifra s’eleva al 13,5% quan parlem d’ infants de grups socials més desafavorits. En general, han augmentat els problemes de son, la demanda de centres d’atenció precoç, sobretot per conductes ansioses. El trasbals que ha suposat la pandèmia ha estat sever a partir d’aquestes edats, amb un augment de l’addicció a les pantalles, obesitat i trastorns de la conducta alimentària (2).

Pel que fa a l’altra mesura de “salut”, el passcovid, la seva implantació ha suposat una autèntica restricció i suspensió de drets democràtics. Però no només ha estat una il·legalitat igual que el confinament per ser inconstitucional i per incomplir l’art. 1 de la Carta Europea de Drets Fonaments, sinó que els mateixos tècnics del Consejo Territorial de Salud de l’Estat, organisme creat pel govern espanyol per a coordinar i assessorar en matèria de salut, ho desaconsellaven. Així ho argumenta l’associació Liberum i ho justifica posant a disposició del públic l’informe oficial (3). Per tant, si els tècnics de salut no ho recomanaven, arribem a la conclusió que es va implantar com a mesura de control social. Una decisió política que va servir per posar la por en el cos i per deixar molt clar a tothom que el món ja no tornaria a ser un lloc segur, que a partir d’ara, vindrien més pandèmies i que per estar “tranquils i segurs” caldria anar acostumant-se a una societat cada cop més digitalitzada i a viure sota controls sanitaris i ambientals.

L’ambient d’alarma social continuada creada pels mitjans de comunicació amb comptadors de morts i afectats amb xifres tretes de context, amenaçant i insultant a les persones que no volien o no podien vacunar-se, va donar barra lliure a què algunes persones mostressin sense cap mirament el dictador que porten dins, com per exemple a la CCAA de Galicia, on Feijóo, sense el suport del Partit Popular, va arribar a voler imposar multes de 1.000 a 3.000 € i en casos greus 60.000 € (4). Segons podem llegir a Redacción Médica, aquesta mesura clarament discriminatòria només va trobar el suport de JuntsxCat, l’única formació del Congrés de Diputats que es mostrava partidària de la vacunació obligatòria (5).

La por al contagi repetida fins l’exageració pels mitjans i les autoritats sanitàries va crear un ambient de pànic en els professionals i usuaris. Durant la pandèmia a Espanya van morir més de 35.000 residents. Amnistia Internacional denuncia els horrors que van patir, com per exemple que els residents no van ser derivats a hospitals quan ho necessitaven, i patiren greus violacions de drets humans (6). Malgrat la gravetat del que va passar, el 89% de les investigacions penals de la Fiscalia han estat arxivades, s’han tancat les comissions d’investigació creades en algunes CCAA i a data d’avui no hi ha declarada cap persona responsable.

A Catalunya, segons notícia d’El Periódico del 16/02/22 van morir més de 9.000 residents. Davant aquesta tragèdia, ERC, JuntsxCat i PSC van aprovar crear un grup de treball però, això sí, a porta tancada. Que sapiguem no s’han atès les reivindicacions més bàsiques de les associacions de familiars, els quals necessiten saber què va passar; si hi va haver negligències, maltractament i abandonament i en definitiva saber qui va prendre les decisions i qui n’és responsable. Quedarà per la història de l’Estat espanyol i de les CCAA, per a vergonya de la nostra societat, la inhumanitat d’aquests fets, silenciats pels mitjans de comunicació a favor d’un consens polític de fons que asfixia la veritat impedint els drets dels familiars a la justícia, la reparació i la pau espiritual (7).

La notícia recent de “ressuscitar” altre cop la mascareta ens ha de fer adonar que si no ens posicionem estarem en una permanent roda de hàmster. Us convido a entrar a Cochrane (8), un espai dedicat a recollir l’evidència científica més actual. En la seva web diu: “No hi ha seguretat sobre si l’ús de mascaretes mèdiques o quirúrgiques o mascaretes (N95/P2 o FFP2) ajudi a frenar els virus respiratoris segons els estudis avaluats.” També el Dr. Joseph Ladapo, cap del departament de salut i cirurgià general de l’Estat de Florida ha informat en roda de premsa que després de fer dos assajos clínics aleatoris, s’ha demostrat que no hi ha evidència científica de qualitat que en justifiqui l’ús (9).

L’ús de la mascareta alimenta la por, la inseguretat i la submissió en les persones que la porten i en l’ambient, i a més genera una brutal empremta ecològica. National Geographic a principis de 2021 va informar que s’estaven usant 65.000 milions de guants i 129.000 milions de mascaretes cada mes, la qual cosa equival a 3 milions de mascaretes per minut (10). A més de les patologies que es deriven del seu ús resulta que no són biodegradables, estan fabricades principalment de polipropilè, un material que roman al medi ambient durant dècades. Com que es va permetre que la gent les llancés per a tot arreu ara es troben a tots els llocs del planeta, fins i tot als oceans.

Per si no en tinguéssim prou amb la mascareta, el conseller Balcells ens acaba de “convidar” a tornar-nos a vacunar. Podríem respondre al Sr. Balcells que ja tenim prou amb els efectes adversos de l’última vacuna que ens van recomanar: El diari Público informa que el Ministerio de Sanidad reconeix que fins desembre del 2022 s’havien reportat 84.650 notificacions d’efectes adversos, 14.003 considerats greus i 500 desenllaços mortals a Espanya. En el mateix article el Dr. Esteban García Porrero, Premi Nacional de la Medicina Segle XXI i responsable de la Unitat de Rehabilitació Cardíaca de l’Hospital de Lleó, ens fa adonar que aquestes xifres són clarament a la baixa, segons aquest metge: “Es inèdit que després d’una pandèmia en què s’ha vacunat a quasi la totalitat de la població, no s’hagi començat a estudiar encara els efectes secundaris. No s’estan recollint dades. A la gent que ingressa amb un càncer no se li pregunta quantes dosis es va posar” (11).

Tot i que el que hem dit ja és prou greu, les xifres encara podrien ser més altes. Nines Maestro, llicenciada en medicina i cirugia, exdiputada d’Izquierda Unida, ha denunciat les dades de sobremortalitat que apareixen a l’Observatorio de Monitorización de la Mortalidad del Instituto de Salud Carlos III. Milers de morts que s’han produït sense que se sàpiga la causa, per visibilitzar aquesta situació a la qual el govern espanyol no dona explicació, s’ha creat: www.rompeelsilencio.es. Ja a finals del 2022 Diario16 s’havia fet ressò d’aquest fet, en l’entrevista a Rafael Cascón Porres, enginyer de la Universitat Politècnica de Madrid, membre del grup específic que assessorava la Comunitat de Madrid, qui explicava que s’anaven acumulant els dies amb dades d’excés de número de morts i que sorprenentment aquestes morts no esperades eren el doble de les que havien mort per Covid.

Com pot haver-hi silenci davant les dades de sobremortalitat? És possible que hi hagi metges a qui no se’ls acudeixi relacionar determinades malalties o morts amb la vacuna quan saben que el producte ha estat experimental i que la gent es va vacunar en un ambient de pànic col·lectiu sota la pressió dels mitjans de comunicació i la coacció de l’Estat i les CCAA? Per què el sistema d’alerta groga de Catalunya que permet recollir les dades d’efectes adversos de medicaments, va estar inoperatiu durant mesos? Per altra banda, si és normal que es retirin productes d’alimentació quan hi ha incidències d’intoxicació, com és que s’ha permès arribar a aquestes xifres sense haver retirat als primers indicis el producte del mercat? Com s’explica que l’Estat, que va predicar que eren tan “necessàries, segures i eficaces” ara no porti davant els tribunals els responsables dels laboratoris? Com les autoritats continuen instal·lades en l’estratègia de vacunació contra el Covid quan s’ha vist que ni protegeixen, ni són segures ni eficaces? Quanta més gent ha de patir les conseqüències d’aquesta manipulació?

Un patiment que dissortadament la gent ha de viure en silenci per la incomprensió del sistema sanitari i de la societat en general, així ho explica la periodista i llicenciada en dret Bea Talegon a “Et podria passar a tu” (12). Aquest article parla de l’APAVaC19, una associació de persones que es van vacunar perquè van confiar en què les vacunes eren “segures i eficaces” i ara estant vivint un autèntic calvari ja que la vacunació ha canviat la seva vida dràsticament. Si vols escoltar el testimoni d’alguns afectats, et recomano, també de la Bea Talegon “Entrevista: APAVaC-19: afectados por las vacunas (13). Com de seguida t’adonaràs, alguns dels casos són realment colpidors i tot i la gravetat han hagut de patir la incredulitat per part dels seus metges, ja que aquests no han volgut relacionar els problemes que tenen amb els efectes de les inoculacions i de fet a molts els han derivat a psiquiatria. Desprès de més dos anys amb les vides destrossades demanen ajuda perquè el que els hi passa sigui reconegut, per rebre el tractament adequat i que els metges notifiquin els seus casos perquè siguin investigats. Però en mans de qui estem?

Tal com molts ho veiem, estem lligats de mans, entre altres, per la Comissió Europea (CE), organisme en clar declivi institucional, ètic i moral. Actualment presidit per Ursula von der Leyen, representant del PP europeu i proposada per Macron, qui passarà a la història com la presidenta del PfizerGate. El 14/10/22 Diario 16 va recollir l’informe del Tribunal de Comptes Europeu que afirmava que von der Leyen al capdavant de les negociacions havia comprat 80.000 milions de dosis per 171 mil milions d’euros i preguntava que si la població de ciutadans europeus al 2021 era de 447 milions (tocaria a 178,9 dosis per persona) per a qui eren tantes dosis? L’informe també recollia que en aquell moment França ja havia hagut de llençar 3,6 milions de dosis a les escombraries i que hi havia altres 1.100 milions més de dosis que també s’haurien de llençar i concloïa, si això no era una mostra d’abús de poder i de malversació de fons públics (14).

Von der Leyen que és qui en teoria ha de defensar els interessos dels països membres va negociar amb la BigPharma el contracte més milionari de la història sense complir amb els estàndards administratius de la Comissió, vulnerant les normes en el procés d’adquisició de les vacunes de Pfizer, per no fer pública la documentació de la negociació. Una compra de vacunes que es basen en unes tecnologies que no tenen trajectòria d’investigació científica i sabent això von der Leyen va promoure’n la compra amb l’argument que eren l’”única solució” i va facilitar que el contracte de compra tingués clàusules secretes i que s’eximís a les farmacèutiques de la responsabilitat de futures reclamacions civils pels efectes adversos.

Mentre incansablement se’ns repetia que la vacuna era “l’única solució” i els mitjans feien anar els comptadors de morts de manera interessada i barroera, en el mercat per lluitar contra el SARS-CoV-2 ja existien altres solucions. Per exemple la ivermectina, segons explica la Dra. Karina Acevedo, a l’abril de 2020, investigadors de la Univesitat Monash (Austràlia) ja van demostrar que una sola dosis d’ivermectina aturava la replicació d’aquets virus.

Però no siguem innocents, com es pot comparar el negoci dels 171 mil milions d’euros, més els interessants beneficis provinents d’altres empreses que van sorgir gràcies a les mesures aplicades (PCRs, mascaretes, guants, respiradors, pantalles protectores, hidrogels…) i que va beneficiar a tants amics, familiars de polítics i demés… amb un medicament, per exemple, com la ivermectina? D’haver-se aplicat des d’un bon principi, haguéssim pogut salvar moltes vides i no s’hagués hagut d’exposar la població a experiments tan innecessaris com perillosos, però això no ho podien permetre de cap manera, per la senzilla raó que aquest fàrmac ja ha perdut la patent i per tant, no se li pot treure rendiment econòmic. I per què volem les pandèmies si no és per treure’n beneficis? Per aquest motiu, quasi d’immediat les agencies de “verificació d’informació” com Maldito Bulo, Newtral, etc. que tan agraden als polítics i a la gent que creu “estar ben informada” van començar a empastifar les xarxes sobre la inconveniència de la ivermectina dissuadint i posant en contra a metges i usuaris. El mateix procediment de censura s’aplica per sistema al diòxid de clor (15), a la ozonoteràpia (16) i amb qualsevol altra producte o teràpia que pugui competir amb els tractaments oficials. Aprofitant aquest article, ja que no hi ha gaires oportunitats, us annexo a sota els respectius estudis científics sobre la seva idoneïtat per la Covid.

Tornant a la Comissió Europea i a Ursula von der Leyen, setmanes més tard de l’escàndol que hem comentat línies enrere, li va esclatar un altre, el del controvertit finançament del seu marit. El portal Lecourrier-du-soir-com a l’octubre de 2022 havia revelat que el laboratori Orgenesis, del qual el seu marit és un dels directors executius, havia estat seleccionat causalment per un projecte de 320.000 euros finançats per la UE. Aquest projecte estava destinat, també causalment, al centre de teràpia gènica de la Universitat de Pàdua per a desenvolupar la tecnologia RNA missatger (17).

Mesos més tard, el 25/02/23, el mateix New York Times és qui ha portat als tribunals a Von der Leyen també per la falta de transparència en els missatges privats que va intercanviar amb el CEO de Pfizer, Bourla. En l’article de Diario 16 que ho explica, trobem una nova informació que hauríem d’assegurar-nos que l’hem llegida bé: “Això mateix li va passar a la Ursula quan era ministra de Defensa d’Alemanya, i es va obrir una investigació pels seus missatges privats amb directius de companyies armamentístiques amb els quals el govern alemany va signar contractes milionaris” (18).

En aquest deteriorament monumental del sistema polític i institucional actual, també hi trobem l’OMS, l’encarregada de cuidar de la salut mundial. Si encara conserveu la innocència us recomano el documental que es va passar per Documentos de la 2TV: Oms: ¿en quién confiar? (19). Un magnífic treball, avui políticament incorrecte, que explica com des que es va fundar s’ha anat privatitzant fins a comprometre la seva independència. Avui l’OMS rep per dues vies donacions privades de la Fundació Bill&Melinda Gates. Pel que fa a les farmacèutiques, ja només l’any 2016 va rebre 90 milions de dòlars dels principals fabricants de vacunes. El més sorprenent és que els que més reverencien els seus consells (ministres, consellers…) són els que més saben de primera mà que l’OMS, de la mateixa manera que les Agències del Medicament, ja fa molts anys que arrosseguen escàndols de suborn, corrupció i portes giratòries. Com el cas del l’exdirector del Programa de Medicaments de l’OMS, German Velasquez, que en una entrevista a la Cadena Ser el 2016, va revelar que va haver de demanar protecció per rebre diverses agressions i amenaces de mort, simplement per voler alliberar els medicaments essencials de les respectives patents (20).

Com a petit apunt no podem passar per alt que Tedros Adhanom Ghebreyesus, actualment director de l’OMS i casualment proposat per Bill Gates, va trobar una forta oposició per part del govern etíop abans d’acceptar el càrrec. Segons David Steinman, economista nominat al premi Nobel de la Pau el 2019, qui va denunciar a la Cort Penal Internacional de la Haya, afirma que Tedros quan va ser Ministre de Salut entre el 2005 i 2012 i un dels líders de les forces de seguretat etíops entre 2013 i 2015, “va ser uns dels que van prendre decisions crucials en relació amb les accions dels serveis de seguretat que van incloure matar, detenir arbitràriament i torturar a etíops” (21).

Una altra denúncia que regira l’estomac i de la qual tampoc sabem si s’han dirimit responsabilitats, és la publicada per France24 el 29/09/21, que informava que durant els anys 2018 i 2020, almenys 21 empleats de l’OMS havien estat sospitosos d’haver comès 80 casos d’abús sexual a la República Democràtica del Congo, en moments en què el país estava combatent una emergència pels brots d’èbola (22).

Tal com diu el títol del document de la 2TV: En qui podem confiar? En una agència que des de fa dècades està envoltada d’escàndols més propis de la màfia que d’una agencia dedicada a la salut, com el de Velasquez o els dels seus mateixos treballadors? Podem confiar en el seu director que a més de tenir un passat fosc, ha passat una legislatura de cinc anys, sense corregir ni tan sols denunciar les situacions descrites?

Tot i això, després del que ha patit la societat en general i la distòpia de salut viscuda, un altre cop amb l’excusa de la “salut”, d’estar “més ben preparats i coordinats” davant de futures pandèmies (virus, escalfament global…) la CE ha proposat a l’OMS per liderar la posada en marxa de la reforma del marc jurídic internacional en la qual es basa l’arquitectura mundial d’emergències sanitàries que es concretarà en el Tractat Internacional de Pandèmies. D’aprovar-se aquest Tractat tal com tenen previst el maig del 2024 s’atorgarien poders únics d’emergència a l’OMS i es concentrarien en la figura del seu director. Aquesta agència passaria de fer recomanacions a ordenar mesures d’obligat compliment pels 194 països membres i per tant les seves decisions tindrien una repercussió mundial.

L’agència podria imposar l’ús de mascaretes, PCRs, vacunacions massives, prendre determinats medicaments, confinar-se o marcar limitacions en els desplaçaments amb controls digitals… (casualment s’acaba d’anunciar que Bill Gates promou un nou sistema global d’identificació digital que podria substituir el DNI). Ostentaria suficient poder per a imposar el control i la censura de la informació cada vegada que creiessin amenaçats els objectius de bioseguretat de la seva agenda.

La modificació del marc jurídic es basa en el principi ”One health”, concepte que d’entrada sona molt bé perquè connecta la salut de les persones, els animals i el Planeta però que no és més que la retòrica enganyosa a la qual ens tenen acostumats. La veritat és que un cop aprovat el Tractat, les seves decisions, podrien afectar l’equilibri dels ecosistemes i alterar els mitjans de subsistència, les vides, la salut i els drets humans de persones de tot el món. Una autèntica dictadura tecnològica de bioseguretat de la qual l’experiència que hem viscut amb la Covid de restricció de drets i llibertats i manipulació ha estat només el primer capítol.

Tot i la transcendència mundial del que es pretén aprovar, s’està orquestrant i dirigint amb opacitat a través de la CE i l’OMS, dos organismes que casualment estan fora del control democràtic ja que els seus càrrecs no poden ser escollits democràticament sinó que són posats a dit. Crida l’atenció que l’Europa dels “drets” no té prevista cap consulta ciutadana al respecte i, que sapiguem, cap dels polítics “defensors de la democràcia” que la demani.

Una de les poques objeccions presentades a aquest Tractat és que la seva signatura comportarà una pèrdua de sobirania nacional. Per evitar aquet retret, el Govern de Sánchez va decidir, a través de la Presidència del Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC) destinar uns 28,7 milions d’euros a la construcció d’un laboratori específic de màxima seguretat per a la investigació de virus contagiosos entre humans i animals. Casualment ha guanyat la licitació el grup Actividades de Construcción y Servicios (ACS) de Florentino Pérez (14). En Florentino, el mateix de l’operació Castor, que anava a fer el depòsit de gas natural més gran d’Espanya però que ha acabat sent una ruïna per a les arques publiques i que tot i això va rebre la generosa indemnització de 1.700 milions d’euros que pagarem a la factura del gas fins al 2044 (23). Florentino a dia d’avui té oberta una denúncia per delicte contra el medi ambient amb risc per a les persones del Nord de Castelló i el Sud de Tarragona.

Atesa la qualitat humana i moral que podríem qualificar com a mínim d’inquietant de les persones que avui estan al capdavant d’aquestes institucions i projectes, és inevitable que ens preguntem, si aquest laboratori serà dels de guany de funció? Natalia Prego Cancelo, metgessa especialista en medicina familiar i comunitària, ens explica en la entrevista que us annexo a sota (24), que amb moltes probabilitats el virus de la Covid-19 ha estat creat en un laboratori com els de Wuhan, com molts dels que hi ha a Ucraïna i a altres països. Ens explica que amb l’excusa de protegir la població i la natura, pagats pels propis governs, s’han creat aquestes instal·lacions per augmentar la funció de determinats microorganimes que és la d’infectar. Aquests laboratoris augmenten la virulència i l’agressivitat dels microorganismes, per això la Covid-19 ha tingut conseqüències molt greus en persones amb el terreny o sistema immunitari ja afectats per problemes subjacents. Afegeix que en aquestes instal·lacions es creen verdaderes armes biològiques.

Davant d’aquestes afirmacions gravíssimes, és lògic que ens preguntem com hem pogut arribar aquí? Com consentim que es malgastin els diners públics en laboratoris que poden augmentar els perills en el món, quan el que hauríem de fer és exigir que desmantellin els actualment existents? Com pot ser que davant de tanta destrossa els polítics poden continuar com si res hagués passat i dormir tranquils? Cada cop som més les persones que pensem que cal reivindicar més recursos i més personal per al sistema sanitari, i alhora cal denunciar la corrupció avui instal·lada al moll de l’os del propi sistema, evidenciada per l’alt nombre de metges, membres de comitès, directius d’hospitals, fins i tot pediatres que embruten la professió mèdica i científica en percebre complements econòmics dels mateixos fabricants de vacunes i dels medicaments que recomanen als pacients.

Ja són massa vegades que des de la CE es negocia en secret, amb un intolerable dèficit de transparència i que es produeixen casos de malversació sense que hi hagi cap responsabilitat. Pel que fa a l’OMS, hauríem de superar la idea d’aquella OMS que es va crear amb nobles intencions i adonar-nos que del passat no en queda res, ja que actualment està finançada per forts interessos privats de la BigPharma, que precisament és la principal interessada que hi hagin malalties i proliferin les pandèmies en el món. Aquestes institucions ja fa temps que no treballen pel bé comú, estan al servei dels objectius de les grans corporacions i de milionaris com Bill Gates que juguen a governar el món. En aquest context, l’OMS mitjançant un acord amb la CE i la comissaria de salut Kyriakides (casualment proposada per Ursula van der Leyen) adoptarà el certificat Covid de la UE com el certificat Covid de l’OMS, acord que vulnera descaradament la protecció de les nostres dades amb l’objectiu de condicionar les nostres llibertats sota un totalitarisme tecnocràtic.

Per tot això i moltes altres coses, no veiem res més contrari a la salut i a la llibertat dels pobles de la Terra que el Tractat Internacional de Pandèmies. Estem davant d’un repte importantíssim que, de no fer res, la signatura d’aquest tractat suposarà la instauració d’una tecnocràcia que al servei d’una falsa “bioseguretat” eliminarà totalment la llibertat d’expressió i acabarà amb les democràcies del món. És temps de dir no a aquest tractat, de denunciar l’opacitat i totalitarisme de la CE i l’OMS, és temps d’importunar ems polítics… de fer pedagogia, d’acceptar anar de la mà d’organitzacions diverses per a defensar els nostres drets i llibertats davant els abusos de poder, vinguin de qui vinguin. També és temps d’agafar la responsabilitat de la nostra salut, de conèixer altres formes de guarir-nos, d’aprendre a cuidar-nos de manera més preventiva, natural, solidària i no agressiva, en benefici propi, del nostre entorn social i del Planeta.

BIBLIOGRAFIA

  1. Suïcidis de menors i joves

https://www.elnacional.cat/ca/salut/preocupants-dades-suicidis-menors_976116_102.html

  1. Trastorns mentals en la petita infància

https://www.social.cat/noticia/16475/els-psicolegs-observen-mes-irritabilitat-ansietat-i-canvis-del-son-en-la-petita-infancia-a

  1. Informe redactat per la ponència d’alertes sanitàries del Consejo Interterritorial de Salud, amagat deliberadament per totes les CCAA davant els respectius TSJ

https://liberumasociacion.org/informe-del-consejointerterrotorial-de-salud-ocultado-deliberadamente-ante-los-diefrentes-tsj/

  1. Imposició de multes de Feijóo a qui no vulgui vacunar-se

https://www.elmundo.es/ciencia-y-salud/salud/2021/02/24/60355919fdddffc2b78b4615.html

  1. Suport de JuntsxCat a Feijóo per imposar multes a qui no vulgui vacunar-se

https://www.redaccionmedica.com/secciones/parlamentarios/vacuna-covid-multa-unico-apoyo-feijoo-madrid-junts-5712

  1. Amnistia Internacional denuncia la vulneració dels drets humans en les residències de gent gran durant la Covid-19

https://www.es.amnesty.org/actua/acciones/espana-residencias-ene22/

  1. El Parlament obre una comissió tancada pels morts a les residències a Catalunya

https://www.elperiodico.cat/ca/societat/20220216/parlament-investigacio-cataluna-residencies-morts-covid-13246559

  1. Cochrane, espai d’evidència científica

https://www.cochrane.org/es/CD006207/ARI_las-medidas-fisicas-como-el-lavado-de-manos-o-el-uso-de-mascarillas-detienen-o-renan-la-propagacion

  1. Roda de premsa Dr. Ladapo de l’Estat de Florida

https://twitter.com/DoctoraPrego/status/1694911510370226684?t=uIDQp0Szv3LCSwCoSl3cuQ&s=08

  1. Les mascaretes contaminen el Planeta

https://www.nationalgeographic.es/medio-ambiente/2021/04/como-impedir-que-las-mascarillas-contaminen-el-planeta

  1. Informe d’efectes i morts reportades pel Ministerio de Sanidad

https://www.publico.es/sociedad/informe-sanidad-recoge-14000-efectos-graves-500-desenlaces-mortales-vacunas-covid.html?utm_source=twitter&utm_medium=social&utm_campaign=web

  1. Et podia passar a tu de Bea Talegon

https://www.elnacional.cat/ca/videos/bea-talegon-passar_1041867_102.html

  1. Entrevista d’afectats per les vacunes

https://beatalegon.tv/video/entrevista-apavac-19-afectados-por-las-vacunas/

  1. Escàndol PfizerGate

https://diario16.com/escandalo-pfizergate-el-tribunal-de-cuentas-europeo-afirma-ante-el-parlamento-la-vulneracion-de-las-normas-en-la-adquisicion-de-las-vacunas-de-pfizer-al-no-presentar-ninguna-documentacion/

  1. Determinació de l’efectivitat del diòxid de clor oral en el tractament de la COVID-19

https://classic.clinicaltrials.gov/ct2/show/NCT04343742

  1. Aplicació complementària de la solució salina ozonitzada en pacients moderats i severs amb pneumònia Covid-19. Eficàcia i tolerabilitat

https://www.preprints.org/manuscript/202006.0233/v1

  1. Controvertida financiació del marit d’Ursula von der Leyen

https://contrainformacion.es/escandalo-en-bruselas-la-controvertida-financiacion-del-esposo-de-von-der-leyen/

  1. New York Times demanda Ursula von der Leyen

https://diario16plus.com/el-new-york-times-demanda-a-la-ue-por-los-sms-entre-von-der-leyen-y-bourla-pfizer/

  1. Documental: OMS, ¿En quién confiar?

https://www.rtve.es/play/videos/documentos-tv/documentos-tv-oms/4839603/

  1. Entrevista a German Velasquez, exdirector del Programa Medicaments de l’OMS

https://cadenaser.com/ser/2016/06/16/sociedad/1466079742_072124.html

  1. Denuncia al director de l’OMS

https://elamerican.com/director-oms-enfrenta-cargos-genocidio/?lang=es

  1. Casos d’abusos sexuals de treballadors de l’OMS

https://www.france24.com/es/video/20210928-informe-revela-m%C3%A1s-de-80-casos-de-abusos-sexuales-en-r-d-congo-y-vincula-a-personal-de-la-oms

  1. El Govern español adjudica laboratori contra pandemias a ACS de Florentino Pérez

https://www.vozpopuli.com/economia_y_finanzas/gobierno-adjudica-laboratorio-contra-pandemias-acs-28-millones-fondos-ue.html

  1. Entrevista a la Dra. Natalia Prego Cancelo

https://madridmarket.es/los-enfermos-de-las-vacunas-de-la-covid-estan-hoy-dia-abandonados-y-desahuciados-por-nuestros-companeros-medicos-en-los-hospitales-asegura-la-doctora-natalia-prego-cofundadora-de-medicos-por-la/