Autonomisme o independència

image_pdfimage_print

Sant tornem-hi com si no hagués existit mai el 1r d’octubre, ni les lleis de transició nacional votades al Parlament català i mai derogades, la proclamació i aixecament de la DUI el 27 d’octubre votada en sessió plenària per majoria absoluta del Parlament i els cinc anys de calvari repressiu, persecucions polítiques, multes, empresonaments i l’exili. Tot això sembla que no compta, varen arribar les municipals del 2023, i malgrat la forta abstenció, els partits del procés vergonyosament es varen passar per l’engonal el vot del poble sobirà, pactant engrunes amb els espanyols, anomenant extrema dreta a independentistes conseqüents com Silvia Orriols, entregant alcaldies al 155, etc.

Després d’aquest escarni ignominiós al poble, la mateixa colla es presenten alegrament a les eleccions espanyoles, diuen que per frenar la dreta espanyola. Els resultats són més de set-centes mil abstencions purament independentistes, fracàs absolut dels partits CUP, ERC i Junts que perden bous i esquelles, però l’egocentrisme sectari i insà dels líders polítics neguen l’evidència i tornen corrents a Madrid a jugar a salvar Espanya amb l’oxímoron d’aturar la dreta i negociar bajanades amb l’esquerra per fer no sé quines absurditats, com demanar amnistia i un nou referèndum impossible acordat amb no sé pas qui.

Demanar l’amnistia és reconèixer l’autoritat de l’estat invasor i el seu rei perquè ho concedeixin, i ensems reconèixer que el 1r d’octubre fou un error, tot i que la DUI del 1r d’octubre fou un referèndum legal i vinculant votat pel poble amb majoria absoluta i ratificat pel Parlament català sobirà.

Publicitat

Pel que fa a la Unió Europea i el reconeixement internacional, es guanya, no es demana, si arriem la bandera dels colonitzadors i defensem ferms el territori, la llei i el reconeixement són un fet. I ara resulta que ens hem begut l’enteniment i tots els partits van cap a Madrid a fer president el PSOE perquè hem d’aturar la dreta espanyola, el PP i VOX, com si això fos problema dels catalans.

Aviam si ho entenem, Espanya és el nostre contrari, l’esquerra i la dreta espanyoles van fer conjuntament el cop d’estat del 155, l’adversari de la República Catalana és Espanya en conjunt, l”A por ellos, oee” el va fer el poble espanyol amb conjunció amb el PSOE, PODEMOS, PP, VOX i el rei, tots varen enviar els piolins, tot i que sempre hi ha una honrosa minoria que no hi estava d’acord i es varen solidaritzar amb el 1r d’octubre.

El catalans vàrem votar independència i guanyar el referèndum per majoria absoluta, ara tornem a tenir els trumfos de cara, el que ha de fer el MHP Puigdemont és tornar a la Generalitat i anul·lar tots el comicis posteriors al 1r d’octubre per il·legals, fruït d’un cop d’estat, el 155, i imposar la DUI alçada al Parlament.

Tant se val Feijóo que Sánchez, que VOX, Sumar, Podemos o com es diguin. Són el mateix, són contraris a la democràcia i a Catalunya. A Madrid no hi hauríem d’anar a fer res, ERC ja no és independentista, cal deixar de banda aquest partit col·locat a les institucions per viure del caler públic i destruir tot pas cap a la llibertat catalana.

Totes les nacions del món s’han alliberat del jou de l’opressor plantant cara i no pas abaixant els braços amb senyal de rendició. Des del 27 d’octubre de 2017 que som ja som una república independent, ocupada il·legalment per la monarquia espanyola amb el cop d’estat del 155. La prova més clara la tenim en què els espanyols no han aturat els atacs genocides contra la cultura, la llengua i la identitat nacional dels Països Catalans, ells tenen clar l’objectiu, destruir la nació catalana.

Cal defensar la nostra identitat nacional, la nostra llengua, cultura i forma d’ésser per damunt de tot, si no som capaços de defensar allò nostre, estem condemnats a desaparèixer com a poble.

Res a pactar amb l’Estat espanyol, només el repartiment de béns i arriar la bandera espanyola. Tot el que no fem nosaltres, serà usat en contra nostra. Per l’alliberament nacional i social dels Països Catalans. Visca la Terra lliure.