El Consell continua desplegant la campanya de “Consum Institucional” malgrat la pressió de l’unionisme

Comunicat del Consell de la República

Malgrat els intents de l’unionisme de coaccionar l’acció de la institució republicana, legal i legítima, per continuar construint la República catalana, el Consell de la República vol comunicar el següent:

Reafirmem la intenció de continuar desplegant la campanya «Consum institucional» que promou una contractació pública basada en els valors republicans, en la defensa de la llengua i en l’ús de la Identitat Digital Republicana, i que ja s’utilitza en empreses del conjunt dels Països Catalans i a onze ajuntaments del Principat.

L’intent de coacció de Ciudadanos amb la pregunta plantejada al Parlament Europeu on demana que s’investigui la campanya ens dona més raó per a seguir-la implementant al conjunt del territori.

Indiquem, a més, que l’eurodiputat Jordi Cañas s’equivoca amb el nom de la campanya que pretén denunciar. En la pregunta plantejada a la Comissió Europea fa referència a una campanya anomenada ”Consum estratègic internacional”. Li fem saber que el nom correcte de la campanya és «Consum Institucional».

Més informació a www.consuminstitucional.cat.