Plataforma 3 d'octubre
Plataforma 3 d'octubre
image_pdfimage_print

L’assumpció de la responsabilitat del ciberatac contra portals de la Generalitat amb motiu de la consulta del 9N de Tal Hannan, director general DemoMan International Ltd, constitueix una nova evidència per aquells que pensen des de fa anys, que l’Estat espanyol lluny de representar una nación ha esdevingut una organització criminal.

L’acumulació de fets fonamenta clarament aquesta sospita que Espanya no és un projecte polític de convenciment democràtic, sinó que Espanya seria una organització criminal d’imposició.

La connivència des de la qual actuen totes les branques del poder estatal ho evidenciaria: els partits borbònics, el poder judicial, la policia, l’exèrcit, els serveis secrets, el quart poder (la premsa monàrquica) i fins i tot l’església formarien un càrtel amb l’objectiu de limitar els drets de ciutadania i els drets dels pobles, els drets fonamentals en general.

Publicitat
Llibre: El Judici - Lluís Busquets

El ciberatac del 9N de 2014 va apuntar a serveis essencials dels ciutadans, serveis d’emergència, sanitaris i altres. Clarament, l’objectiu no era impossibilitar el procés de consultes democràtiques, l’objectiu era terroritzar l’administració des d’una manifestació de força de l’organització criminal: amenaçar i coaccionar.

Per tant, si aquest anomenat Estat espanyol és el responsable d’aquest ciberatac i del que es va produir durant el referèndum de l’1-O, tot això s’afegiria a la llarga llista de conculcacions del dret i vulneracions democràtiques, patides de llavors ençà: les invasions policials destinades a alterar la pau i l’ordre a Catalunya, les agressions policials, la posterior repressió, les falses acusacions, les infiltracions policials, les escoltes il·legals, les astracanades judicials, etcètera.

L’organització criminal basaria el seu abast territorial en la imposició, la violència, el dret de conquesta i el terrorisme d’estat, implícit i explícit. A Espanya no hi ha una màfia organitzada (com a França o Itàlia), a Espanya hi tenim El Gobierno.

Un Gobierno que des de fa massa anys seria percebut ocupant el nínxol ecològic de la delinqüència organitzada, sense possible competència.

Gobierno de España, el Càrtel de Madrid?