image_pdfimage_print
Presentem la vuitena edició del Concurs de Microrelats que organitza la Coordinadora d’Associacions per la Llengua Catalana (CAL) amb la col·laboració de l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès.

Com a les edicions anteriors, el termini de participació es va inciar el passat 1r de febrer i finalitza el 31 de març del 2023. Enguany, els relats de les dues categories han de fer referència al lema: “Amb la llengua a la maleta“.

Les categories per a participar-hi són les següents:

Publicitat

Categoria Oberta. Hi poden participar totes les persones majors d’edat que ho desitgin. Les obres que es presentin en aquesta categoria han de tenir una extensió màxima de 1.200 caràcters amb espais inclosos.

Categoria Xerrem. Hi poden participar les persones majors d’edat que formin part o hagin format part anteriorment d’un grup Xerrem Junts de la CAL. En aquesta categoria les obres s’han de presentar en suport d’àudio, amb una durada màxima de dos minuts.

Hi ha tres premis per a cada categoria. El primer premi de la Categoria Oberta consisteix en una inscripció gratuïta a un curs de 20 hores de l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès. En el cas de la Categoria Xerrem, el primer premi és un lot de llibres i dues entrades per a una representació de teatre. Els autors dels relats que quedin en segona i tercera posició també rebran un lot de llibres.

La informació sobre la forma de presentació de l’obra, les dades que cal incloure a la candidatura, l’anunci dels relats guanyadors i altres qüestions es poden consultar a les bases i a la pàgina del Concurs de Microrelats.