Arriba la desena edició dels Premis Martí Gasull i Roig : qui creus que ha fet més pel català?

Plataforma per la Llengua (PxL) engega la X edició dels Premis Martí Gasull i Roig en reconeixement d’aquelles persones i entitats que treballen a favor de la llengua catalana.

Un any més, s’inicia l’elecció de qui ha fet més pel català! La PxL ens anima a proposar alguna persona que treballi incansablement en la defensa de la llengua, o aquella empresa que sempre respecta el català. O potser una entitat que fa de la llengua una eina imprescindible de cohesió social.

Tothom qui ho vulgui pot suggerir candidats fins al dia 14 de desembre. L’entitat o persona guanyadora del premi s’escollirà, un any més, per votació popular entre els tres finalistes que seleccionaran els membres del jurat entre totes les candidatures que s’hi presentin.
Com es pot fer?
 1. Entra a la pàgina dels premis: www.premismartigasull.cat
2. Escriu el nom de la persona, empresa o entitat que creus que hagi fet més pel català enguany.
 3. Explica’ns en un paràgraf per què hauria de merèixer ser el guanyador d’aquesta desena edició.
Els Premis Martí Gasull i Roig tenen com a objectiu reconèixer totes aquelles persones i entitats que treballen a favor de la llengua catalana, i també fer que la tasca de Martí Gasull i Roig serveixi per inspirar a continuar treballant perquè el català sigui la llengua de cohesió social arreu del domini lingüístic.