image_pdfimage_print

L’empresa familiar de Jordi Roset és des d’ahir dimarts 26 de juliol l’accionista única de la cadena de benzineres de baix cost Petrolis Independents. Roset feia mesos que havia plantejat al seu soci Joan Canadell, empresari i actualment diputat de Junts per Catalunya al Parlament, a que li vengués el 20% de les accions que estaven a les seves mans. Transmissió que finalment ha acabat fent-se.

En els últims mesos havien sorgit punts de vista divergents sobre un seguit de qüestions que han portat les dues parts a considerar aquest com el millor acord possible per garantir el creixement de Petrolis Independents. El grup té actualment 12 benzineres en diversos punts de Catalunya.

Petrolis Independents, SL és una franquícia de Petro7, que alhora és una marca del grup de benzineres independents Petrolis Roset SL. La primera benzinera del grup la va fundar Roset a Montblanc, a l’N-240, el 2007, ara fa 15 anys. Aquella es va convertir en la primera estació de servei oberta les 24 hores del dia. A diferència de les benzineres que s’obriran posteriorment, la de Montblanc és l’única que disposa d’un supermercat. El 2013 la benzinera es modernitza i es converteix en una estació de servei de baix cost. Un any abans, el 2012, Petro7 iniciava etapa a Terrassa, ja amb la vista posada en l’obertura d’una xarxa d’estacions modernes, obertes permanentment, que ofereixin carburants d’alta qualitat i gasoils microfiltrats, sempre al millor preu.

Publicitat

El 2014 des de Petro7 s’obre una nova mena de franquícia, que es converteix en l’activitat principal de la firma. Neix així Petrolis Independents SL, que manté els mateixos paràmetres de qualitat i servei que les dues estacions predecessores, però que va més enllà respecte de la implicació social de l’empresa. Petrolis Independents és la primera empresa de benzineres de baix cost que des del primer dia tributa tots els seus impostos a Catalunya i que destina una part dels beneficis a projectes que treballen perquè el país assoleixi la independència. El principi que guia els accionistes és clar: la independència és l’únic que garanteix el progrés social i econòmic del país i una millor qualitat de vida pels seus ciutadans.