image_pdfimage_print

L’Acadèmia del Cinema Català i DIPLOCAT posen en marxa Catalyst for Talent, una nova iniciativa creada amb l’objectiu d’internacionalitzar el talent interpretatiu del cinema català i proporcionar als actors i actrius catalanes eines i consells pràctics per ampliar les seves carreres a altres països.

La primera edició de Catalyst for Talent consistirà en dues jornades de treball, que tindran lloc els dies 13 i 14 de juliol, en les quals es convocarà un grup de professionals internacionals vinculats al càsting i diversos actors i actrius catalans que han començat a fer les primeres passes en l’àmbit internacional.

El matí del dia 13 de juliol es faran a l’Espai Actúa de Barcelona dos panels restringits als membres de l’Acadèmia i als socis i sòcies d’AISGE (Artistes, Intèrprets, Societat de Gestió). El primer, titulat What do we look for in an actor?, estarà centrat en què volen els directors de càsting quan cerquen un actor internacional. Hi participaran Sophie Holland, Camilla-Valentine Isola i Natalie Chéron, juntament amb el consultor Gary Broughton, moderats per l’acadèmica i també directora de càsting Luci Lenox.

Publicitat

El segon, titulat All the world’s a stage, tractarà de com construir una carrera internacional en l’àmbit de la interpretació. Els primers noms confirmats són Babou Cham, Claudia Trujillo, Edu Lloveras i Claudia Bassols, amb la moderació de Conxita Casanovas.

El dijous 14 de juliol es posarà punt final a la primera edició de Catalyst for Talent amb una trobada de contactes i treball en xarxa organitzada en el marc de la Festa d’Estiu del Cinema Català.