image_pdfimage_print

El Festival de música jove al País Valencià celebra aquest juliol la 16a edició.

El festival de la Plana Alta torna al seu format habitual de tres dies de concerts, activitats i acampada i, enguany més que mai, amb un cartell protagonitzat indiscutiblement per dones. El 70% de les bandes confirmades estan liderades per una o més dones i el fet ascendeix al 81% si comptabilitzem els grups que tenen almenys una dona en la seua formació. Així doncs, El Diluvi, Pupil·les, Tesa i els catalans Ebri Knight se sumen a les bandes ja conegudes: Tanxugueiras, Els Catarres, La Fúmiga, Auxili i moltes altres. Les noves confirmacions del Feslloc 2022 el rellancen com el festival més paritari. Any rere any l’organització ha anat sumant esforços i complicitats que han fet que la presència femenina augmente a cada edició.

 Així mateix, el Feslloc també anuncia la posada a la venda d’abonaments de dos dies, que es podran comprar tant per a dijous i divendres com per a divendres i dissabte al web del festival per només trenta-nou euros.

Publicitat

En definitiva un autèntic aparador artístic que reflecteix la diversitat i pluralitat de propostes on també es podran viure les noves cançons i directes dels retornats Auxili, Smoking Souls, Xavi Sarrià, Ginestà o La Fúmiga. I no només musicals, també a les xarxes socials es pot seguir el dia a dia dels creadors/es de contingut del Feslloc, Saray Cerro i Fran Tudela “Cabrafotuda” on conten les seues experiències i consells en clau d’humor.

Recordem que el Feslloc, el festival per excel·lència dels i les joves valencianes, torna al seu format original de tres dies i acampada. Una notícia tan esperada que la primera i segona promoció d’abonaments es van esgotar el primer dia. Actualment, els abonaments estan a la venda a un preu de 48 euros amb els quals s’inclou l’acampada, disponibles al web feslloc.com.