El Festival de música jove al País Valencià celebra aquest juliol la 16a edició.

El festival de la Plana Alta torna al seu format habitual de tres dies de concerts, activitats i acampada i, enguany més que mai, amb un cartell protagonitzat indiscutiblement per dones. El 70% de les bandes confirmades estan liderades per una o més dones i el fet ascendeix al 81% si comptabilitzem els grups que tenen almenys una dona en la seua formació. Així doncs, El Diluvi, Pupil·les, Tesa i els catalans Ebri Knight se sumen a les bandes ja conegudes: Tanxugueiras, Els Catarres, La Fúmiga, Auxili i moltes altres. Les noves confirmacions del Feslloc 2022 el rellancen com el festival més paritari. Any rere any l’organització ha anat sumant esforços i complicitats que han fet que la presència femenina augmente a cada edició.

 Així mateix, el Feslloc també anuncia la posada a la venda d’abonaments de dos dies, que es podran comprar tant per a dijous i divendres com per a divendres i dissabte al web del festival per només trenta-nou euros.

Publicitat

En definitiva un autèntic aparador artístic que reflecteix la diversitat i pluralitat de propostes on també es podran viure les noves cançons i directes dels retornats Auxili, Smoking Souls, Xavi Sarrià, Ginestà o La Fúmiga. I no només musicals, també a les xarxes socials es pot seguir el dia a dia dels creadors/es de contingut del Feslloc, Saray Cerro i Fran Tudela “Cabrafotuda” on conten les seues experiències i consells en clau d’humor.

Recordem que el Feslloc, el festival per excel·lència dels i les joves valencianes, torna al seu format original de tres dies i acampada. Una notícia tan esperada que la primera i segona promoció d’abonaments es van esgotar el primer dia. Actualment, els abonaments estan a la venda a un preu de 48 euros amb els quals s’inclou l’acampada, disponibles al web feslloc.com.