El mandat de les urnes

image_pdfimage_print

El passat diumenge 5 de juny, al parc de l’estació del Nord de Barcelona, es varen aplegar quasi 90 col·lectius contra la repressió exercida pels organismes estatals a l’independentisme i a favor d’aixecar la DUI. Aquesta trobada fou de nou una demostració de força i de continuïtat. Una vegada més vàrem fer pública la unitat dels grups d’arreu del país que continuen sortint als carrers i a les places per la independència i per aixecar la DUI votada el Primer d’Octubre, i també per acabar amb la repressió. Aquests grups estan formats per gent ferma, com Meridiana Resisteix o Enriqueta Gallinat, per posar uns exemples i entre molts altres. Ara bé, en tots, però, es feia palès el descontentament contra els partits polítics catalans.

Ara és hora de fer que el govern de la Generalitat compleixi el mandat de les urnes, de dir als partits i entitats que ja n’hi ha prou d’enredar el poble, i també de tornar a posar sobre la taula l’esperit de l’1-O, del 3 d’octubre, d’Urquinaona, de les acampades, de l’aeroport i la Jonquera. De tornar a dir que la llengua no es toca, de recordar que les lleis espanyoles són imposicions del feixisme colonial i que cal desobeir-les i derogar-les cada dia, que l’única forma d’acabar amb la repressió i amb els més de 4.000 represaliats és complir el mandat de les urnes i proclamar la independència.

Sembla que els partits que actualment governen a Catalunya no volen la República Catalana, i fan de tot per seguir amb el paperot de fer veure que són independentistes, però no arriben mai a fer res per a la independència. Doncs no, ja és hora de plantar cara, de dir prou, de no votar-los, que se’ls acabi la bicoca del sotogovern de fireta, amb sous de pel·lícula per no fer res per la independència, i fer de tot per aturar al moviment popular. Ja n’estem farts de tanta retòrica buida de contingut, si el que es volia fer era negociar amb el Regne d’Espanya, on són els resultats? Per què ens estan enganyant?

Publicitat

Només el poble salva al poble, ja en tenim prou de retòrica i moralistes. Fora botiflers de les institucions.
Donec perficiam