Ara, Pesarrodona!

image_pdfimage_print

Després de les eleccions a l’Assemblea, hem començat a veure com l’activisme de carrer s’ha començat a espavilar. El company Jordi Pesarrodona ha estat el revulsiu necessari perquè els carrers tornin a bullir, un activista valent i compromès, un independentista de pedra picada, un represaliat que va rebre com molts l’1-O, que va abandonar el càrrec de regidor del seu poble, Sant Joan de Vilatorrada, per coherència i va estripar el carnet d’ERC perquè ERC no va complir amb el 52% de vots independentistes.

El poble sempre recompensa l’honestedat i en Jordi Pesarrodona ha estat escollit amb àmplia majoria de més de cent vots com el guanyador de les eleccions a l’Assemblea. El poble ha parlat, Pesarrodona ha de ser el nou president de l’Assemblea.

Aquest cap de setmana a Vilafranca, els 77 secretaris generals de l’Assemblea tenen la responsabilitat de fer història. Història per netejar les tupinades i trucadetes que algunes vegades l’establishment de sempre ha fet pel marge dels guanyadors de les eleccions, per col·locar de president a aquells que més combreguen pels seus interessos, és a dir, allò que amb il·lusió el poble ha votat, els despatxos i pressions han desvirtuat. Es prengui aquest escrit com una recomanació als 77 secretaris escollits pel poble, aquest cap de setmana a Vilafranca, podem fer història i començar a canviar.

Publicitat
Llibre: El Judici - Lluís Busquets

Jordi Pesarrodona ha de sortir escollit com a flamant president del poble de la base del carrer, ell ha guanyat les eleccions a l’Assemblea, que res ho faci canviar.

Per la democràcia i per la llibertat Jordi Pesarrodona, nou president de l’Assemblea. El Primer d’Octubre i la DUI hi sortiran guanyant.

Donec perficiam!