Coberta del llibre "Llengua i República" del grup Koiné
image_pdfimage_print

La primera presentació del llibre Llengua i República del grup Koiné, tindrà lloc a Palma el dia 3, amb la col·laboració de la Llibreria Quart Creixent —que celebra el 40è aniversari—. Es farà a la cèntrica Biblioteca de Cort de l’Ajuntament. Les intervencions aniran a càrrec del Sr. Damià Pons i Pons, exconseller d’Ensenyament del Govern Balear, de Joan-Pere Le Bihan i Rullan, expresident de la Bressola i membre del Grup Koiné, i d’Àngels Folch, mestra i membre del Grup Koiné.

La segona presentació serà l’endemà, dia 4 a Manacor a La Fornal (carrer Hams, 4). A més del dos membres de Koiné presents a Palma, hi intervindran, Jordi Caldentey en nom de l’Obra Cultural Balear i Gabriel Barceló, fundador de l’Escola de Mallorquí de Manacor.

Al llibre, a més de la llarga reflexió de Koiné que va dur a la publicació del famós Manifest, s’hi poden trobar les respostes a les crítiques publicades als diaris madrilenys i a certs polítics o tertulians catalans. En molts casos, les crítiques es basaven en afirmacions falsament atribuïdes al Grup Koiné.

Publicitat