Algú dubta de l’autoria dels atemptats del 17A?

image_pdfimage_print

Quines proves més volen els incrèduls sobre el crim d’estat més gros després del franquisme… i dels GAL? El cervell (si és que en tenen) dels atemptats del 17 d’agost del 2017 a Barcelona i Cambrils va ser l’Estat espanyol: govern, CNI i poders fàctics.

L’excomissari Villarejo ha cantat i no és, precisament, un gran catalanista.

Fins ara tot eren sospites, indicis, però ara hi ha la declaració, davant tribunal, que el CNI (Villarejo hi era) volia donar un ensurt a Catalunya i que es van passar: setze morts, més ferits! Es van passar… criminals!

Publicitat

Faltava un mes i mig pel Referèndum d’Autodeterminació de l’1-O i el CNI no trobava ni paperetes, ni urnes, ni cens universal informàtic, malgrat el que afirmava l’estaquirot del Rajoy, que ara ja té el qualificatiu que li correspon, assassí! Juntament amb gent de mal record com la tal Soraya, el Fernández Díaz i més criminals al servei d’un Estat podrit però maligne.

Mireu! Això és molt gros! Un estat que pertany a la Unió Europea que planeja i executa una massacre. No hi ha pal·liatius i espero que els criminals, tots, en paguin les conseqüències. A l’Estat espanyol, ja ho veurem… Però, si aquesta vegada Europa no reacciona, ja podem plegar.

El pare del nen de Rubí ho devia sospitar, però prou pena tenia amb la pèrdua d’un fill assassinat.

On és l’imam de Rubí? Gaudint d’un harem al Marroc pagat per l’Estat, per tots nosaltres?

Qui va fer explotar la casa d’Alcanar per fer desaparèixer proves?

Algú dubta sobre aquest criminal atemptat d’estat encara?