image_pdfimage_print

L’Associació Llengua Nacional, dins el cicle «Parlem-ne!», dedica la taula rodona corresponent al segon semestre d’enguany a demostrar que és possible tenir èxit i seguidors a les xarxes social expressant-se en català. Hi intervindran experts com Jessica Neuquelman i David Vila (LLENGUAFERITS), Àlex Corretgé (EMTV – EMPORDANET TELEVISIÓ) i Dàmaris Gelabert (TOTSONA), moderats per Màriam Serrà, vicepresidenta de Llengua Nacional. L’activitat, en format virtual, tindrà lloc dimecres 15 de desembre a les 7 del vespre, pel canal de YouTube de l’Associació.

Cicle «Parlem-ne!»

Virals, en català?

Dia: 15 de desembre del 2021

Hora: 7 del vespre

En format virtual.

Ponents: Jessica Neuquelman i David Vila (LLENGUAFERITS)
Àlex Corretgé (EMTV – EMPORDANET TELEVISIÓ)
Dàmaris Gelabert (TOTSONA)

Moderadora: Màriam Serrà, vicepresidenta de Llengua Nacional

Tota la informació per a seguir la taula rodona en directe i fer preguntes als ponents pel nostre canal de YouTube a www.llenguanacional.cat.