Dos anys per a fer què?

image_pdfimage_print

Llegint l’editorial de Vicent Partal, La tortuga i l’escorpí, t’adones del punt on estem. Espanya se sap perdedora en tots els fronts, i actua com sempre ha fet, amb l’extermini i l’espoli de tots els pobles que ha subjugat.

El que no s’entén és la submissió tant del govern d’ERC com del cercle d’empresaris catalans, que segueixen avalant una Espanya i una monarquia feixista corrupta prevaricadora, que mai tindrà amics, només vassalls. En aquesta situació tan penosa i trista ens trobem.

L’1-0, després d’un impecable comportament democràtic. El Govern de la Generalitat va convocar per mandat del Parlament un referèndum unilateral d’independència o d’autodeterminació, com vulguem dir-li, després d’una lluita èpica i una repressió mai vista, vàrem fer el referèndum l’1-0. I enmig d’una orgia de sang i foc de les forces colonials espanyoles, quasi tres milions de catalans, varen votar superant amb escreix la por i la repressió i el a la independència es va imposar. L’ONU avala els resultats, el mes d’octubre del 2017 passarà a la història perquè vàrem proclamar la república catalana independent, diguin el que diguin, per això els espanyols varen donar un cop d’estat; per això hi ha un govern amb el M. H. Sr. Puigdemont a l’exili i part dels seus consellers; per això hi ha una part de govern a la presó, els uns per il·lusos, els altres per pactar amb Espanya, acabar amb l’1-O i no aconseguir res.

Publicitat

Aquest trist episodi fa tres anys que dura i malgrat les sentències judicials europees, els advertiments de Nacions Unides, Amnistía Internacional, TJUE, etc., els dictadors d’Espanya, segueixen llur repressió impecable contra tot el poble de Catalunya, tant de dretes com d’esquerres, això és igual, l’objectiu és acabar amb la nació catalana com sigui, perseguir-ne la cultura, llengua, economia, simbologia, etc., un genocidi brutal contra el poble català, que ja va iniciar el criminal Borbó Felip V, el 1709 pujant per Almansa el 1714, massacrant la resistència nacional catalana i el 1715 desplegant el Decret de Nova Planta.
A tots els governs espanyols, de dretes o d’esquerres, tant els hi fot, apliquen aquell decret de Nova Planta, més o menys encobert sistemàticament, contra els catalans.

Ho estem veient en l’actualitat, més de quatre mil perseguits, encausats, arruïnats, de totes les capes socials, siguin rics o pobres, siguin de dretes o d’esquerres, parlin castellà o català, són catalans i per tant cal càstig, venjança i d’iniquitat, la resistència.

Recapitulem, ja n’hi ha prou, és hora de dir al Govern de la Generalitat, ara d’ERC, però també a una part de l’establishment de JxCat, que la taula de fum i parlar d’un nou referèndum és la xocolata del lloro. Cal dir ben alt que prou fer l’imbècil, si volen vendre’s per conservar llurs privilegis i engrunes autonòmiques que no comptin amb el poble, que vàrem defensar col·legis i urnes el gloriós 1-O, amb sang, suor i els nostres cossos, perquè vàrem exercir el dret de vot, i vàrem guanyar la independència de Catalunya. És un fet inqüestionable.

Hem d’obligar la Generalitat i els partits polítics a desplegar la DUI votada l’1-0, per això el derrotisme en què ens trobem ara com a poble, l’hem de desterrar. Recuperem de nou els carrers, apartem els polítics. Tenim un M. H. President legítim a l’exili, cal obligar-lo a tornar per proclamar la república catalana independent que no va saber desplegar en el seu dia, tres anys de lluita, detencions, pandèmia, renúncies d’alguns, són suficients.

No hi ha marxa enrere, no hi ha autonomisme, Españistan és un vaixell a la deriva governat per unes elits castellanes feixistes i corruptes, que mai no pactaran res, abans ho destruiran tot.

Només el poble salva el poble, despertem del malson pandèmic que fa tres anys que dura.
Despleguem la DUI votada l’1-0, obliguem-los a complir llurs compromisos amb el poble.
Només hi ha un camí, la unilateralitat i la defensa nacional, tota la resta és vassallatge i destrucció de la terra catalana.

Donec perficiam.