Deslloriguem

image_pdfimage_print

El 14F ja ha passat, desenvolupant-se dins una pandèmia descarnada que està llevant la vida a milers de persones. El que se’ns projecta ara és un incert esdevenidor econòmic que molt probablement ensorrarà l’Estat espanyol a la misèria; amb l’afegit, ja demostrat, d’uns tribunals de justícia llançats alegrament a la prevaricació i l’extrema dreta.

Malgrat tot això, la fortalesa del moviment independentista ha superat amb escreix oficialment la barrera psicològica imposada per la UE i L’ONU del 50% en vots i en escons. Si fem un petit exercici matemàtic i de memòria veurem com l’espanyolisme, encarnat amb el vot útil concentrat en el PSOE, ha perdut 4 escons vers el 21D de fa tres anys, ja que aquest 2021 la suma dels escons de PSOE, Ciutadans, PP i els 11 dels neonazis de VOX, sumen un total de 53, vers el 57 del 2017.

La victòria d’ERC, gràcies al PDeCAT que ha manllevat 72.000 vots si fa o no fa a JUNTS, ha estat de 35.000 vots i escaig per sobre de JUNTS. Això per ERC vol dir dues coses, per una banda, són els pitjors resultats pels Sergi Sol de torn, és a dir, estan lligats a entendre’s amb Junts, i segona cosa, la presidència provisional de la Generalitat recaurà en la figura de Pere Aragonès. El poble ha parlat i vol un front popular de Junts, ERC i CUP en un govern de concentració nacional, amb la presidència d’ERC, sí, però amb l’horitzó del M.H. President Puigdemont a l’exili i part del govern legítim a la presó i exili.

Publicitat

La repressió espanyola sobre l’independentisme no ha aconseguit res de res, ans el contrari, la unitat i l’aclaparadora presència de l’independentisme superant el 50% fa una victòria inapel·lable que impedeix i esvaeix l’ombra d’un tripartit amb els comuns i PSOE amb l’excusa barata d’un front d’esquerres inexistent a l’espanyolisme.

Per tant, de nou tot passa per les mobilitzacions del poble, i recuperar el carrer, o millor dit, tornar als carrers, i aquest cop amb Urquinaona al pensament, i arraconar al feixisme i l’espanyolisme, forjant des de la base, un govern de concentració nacional per fer possible el desplegament de la DUI votada el 1r d’octubre, que esdevé l’única solució per desllorigar la situació.

Moral de victòria, companys, internacionalment només es parla que els catalans volem la independència i que hem superat el 50%. Som-hi, és qüestió de temps desplegar la República Catalana independent.