El moviment Primàries Catalunya recull més de 7.000 avals

Aquest proppassat dilluns 11 de gener, els Representants Provincials del Moviment de Primàries Catalunya davant la Junta Electoral han lliurat els avals necessaris a totes quatre circumscripcions electorals.

El total d’avals recollits supera la quantitat exigida per llei i supera les 7.000 signatures. Segons circumscripcions, aquest és el total d’avals recollits:

Lleida: 480

Tarragona: 920

Girona: 665

Barcelona: 4995

Primàries es defineix a sí mateix com “som la gent de la tardor de 2017, els que vam fer el referèndum i el vam guanyar, els de la independència sense excuses. Som els que volem fer efectiu el mandat vigent de l’1 d’octubre. Democràcia directa i llistes obertes a qualsevol persona independentista, sense partits polítics aferrats al sistema. Independència aplicada sota el marc legal aprovat per majoria al Parlament el 2017. Volem garantir una política a prova d’interessos partidistes, i per això hem d’obrir el sistema actual de partits, triar les candidatures electorals al carrer, i fiscalitzar les seves decisions amb democràcia directa, no mitjançant pactes en despatxos, patrocinadors, ni consells d’administració.

No som un partit polític, cal que aflorin nous talents polítics que ens representin a les institucions. Portem la determinació del carrer a les institucions, aquesta és la veritable revolució.”