Sentència Trapero… tothom content?

image_pdfimage_print

Potser hi havia desànim i necessitàvem alegries? No crec que aquesta notícia en doni masses. Al Senyor Trapero l’absolen perquè ni ell ni els mossos han donat cap suport al dret a votar, a decidir en autodeterminació. No podem comptar amb ells. L’absolen explícitament per no independentista.

Assenyalen a més que ell i els mossos han actuat d’acord amb la “llei”. Aquesta “llei” que no ens reconeix que tinguem dret a votar, el dret a l’autodeterminació. Amb aquesta “llei” varen actuar sense atonyinar, però emportant-se, encara que en ridícul nombre, urnes de votació. Per res varen estar al costat dels que per aquesta “llei” varen ser empresonats i estan a l’exili. El primer, el Trapero disposat a empresonar-los. Ni varen defensar la votació davant els que atonyinaven. Ni varen intervenir com mediadors, clarament i públicament, per tal que no atonyinessin. I encara alguns afirmen que varen actuar com policia “democràtica”. Manoi!, com si tota la persecució contra l’independentisme fos un afer democràtic.

No ens alegra que ens diguin que el mateix Puigdemont o Junqueras no els varen demanar que estiguessin al seu costat. Difícil l’independentisme si no té al costat les institucions, per començar la dels mossos. Ho tenen ben difícil al Parlament i el Govern català, que no compten amb els Mossos d’Esquadra, si s’atreveixen de nou en l’exercici del dret a l’autodeterminació.

Publicitat

I es parla de restituir-lo en el càrrec, encara que per part d’alguns amb mal gust de boca.
Mirin, gràcies i cap a casa, no el necessitem. Per a l’independentisme és una nosa.

Tenim mala peça al teler, també amb els consellers d’interior. L’anterior i l’actual no han pas aturat conductes repressives indecents i indignes per part de mossos.

I ens n’hem d’alegrar?, fins i tot amb massa presses, que ja vindrà el que en sap més de perseguir i d’apagar l’independentisme, el Suprem i Injust Tribunal.