image_pdfimage_print

El dissabte 25 de juliol, a Madrid, es va fer una roda de premsa del col·lectiu Médicos por la Verdad.
Un grup de metges, encapçalats pels metges de família Natalia Prego Cancelo i Ángel Ruiz-Valdepeñas, s’han unit per explicar als ciutadans la veritat sobre l’epidèmia de Covid-19 que els governants ens amaguen. Ja són més de 150 els metges que han trencat el silenci i s’han sumat a la iniciativa.
En aquest enllaç podeu escoltar la presentació de dissabte: https://youtu.be/AravBUt2jGY

A la roda de premsa hi va assistir també el metge generalista alemany Heiko Schöning, copromotor d’una associació que s’ha creat a Alemanya amb el mateix objectiu, i portaveu de la Comissió d’investigació Extraparlamentària per investigar sobre l’epidèmia de covid i la manera com els governants l’han gestionada, ja que pensen que les mesures de prevenció han estat sobredimensionades.
En aquest enllaç podeu veure l’acte de presentació de la Comissió alemanya: https://youtu.be/8LcjVgOZnfg

Els altres especialistes que han intervingut a la roda de premsa de Madrid han estat: Maria J. Martíniez Albarracín, catedràtica de processos diagnòstics clínics; Rafael Gazo Lahoz, metge de família; la mateixa Natalia Prego Cancelo; des d’Argentina s’ha connectat amb la doctora Chinda Brandolino, metge forense; el metge Gastón Cornu-Labat, des dels EUA; des d’Argentina, l’epidemiòleg Ramiro Salazar.

Publicitat
Publicitat

Rafael Gazo ha dit que el vertader virus ara mateix és la por, i ha denunciat la barbaritat de les consultes per telèfon que s’estan fent.

Natalia Prego ha explicat que el 2009 l’OMS va canviar la definició de pandèmia, fins aleshores es considerava el nombre de morts per una malaltia, però ara es determina pel nombre de països afectats. Per això diu l’OMS que la pandèmia no ha acabat però la realitat és que a Espanya ja no hi ha morts ni contagis. Pel que fa a l’ús de mascaretes, el 6 d’abril d’enguany, l’OMS va recomanar-les sols per a malalts i personal sanitari, el 8 d’abril ho va confirmar el Centre Europeu de Prevenció de malalties, que també va especificar els afectes negatius del seu ús, advertits també pel Ministeri de Sanitat en un dels seus documents. El 5 de juny passat, l’OMS va publicar un document en què explica els efectes nocius de l’ús generalitzat de la mascareta en la població sana (dificultats respiratòries, autocontaminació, alteracions de la conducta agreujades, més risc en ambients amb altes temperatures (és a dir, pràcticament tot l’estat espanyol a l’estiu), etc. Aquí teniu l’enllaç al document: https://apps.who.int/iris/bitstream/handle/10665/332657/WHO-2019-nCov-IPC_Masks-2020.4-spa.pdf

La catedràtica Maria J. Martínez ha explicat que tradicionalment una epidèmia es basa principalment en la clínica que presenten els malalts, és a dir, en els símptomes, i que les proves diagnòstiques SOLS serveixen per corroborar la causa. També ha dit que el virus no ha estat aïllat completament i que les PCR són inespecífiques i incapaces de determinar si el material genètic que s’analitza és el del SARS-CoV-2 o d’un altre virus. Per acabar ha dit que la Covid-19, fins i tot en els casos greus, té cura i que un dels medicaments és el diòxid de clor.

Connexions internacionals en directe

La doctora Brandolino és qui ha estat més taxativa quan ha relacionat la pandèmia amb les patents de les farmacèutiques i amb Bill Gates al darrere, i sobretot quan ha afirmat que la fi última d’aquesta pandèmica és fer caure l’economia dels països per instaurar una economia comunista extrema. Ha donat també una dada significativa, és el fet que a Argentina té 44 milions d’habitants i que fins ara hi ha hagut menys de 2000 morts per covid-19.

Gastón Cornu-Labat ha denunciat la desaparició de la sobirania sanitària dels països per sotmetre’s a una sospitosa OMS que s’ha basat en tres autòpsies fetes a l’obscura Xina per declarar aquesta pandèmia.
Ramiro Salazar, ha dit que una dictadura pseudocientífica vol sotmetre els pobles del món sota una excusa sanitària.
Heiko Schöning ha remarcat que davant de les evidències que diuen que la pandèmia no ha estat tal, ens hem de preguntar cui bono i qui té el poder de crear aquesta farsa. L’objectiu, diu, és afectar l’economia, i la resposta és la solidaritat per desmentir la mentida.

S’ha parlat també del perjudici que representa el confinament per a moltes malalties cròniques (obesitat, hipertensió, diabetis); de les disfuncions que provoca en els nens, com insomni o alteració de la conducta. Però sobretot la fallida econòmica que provocarà serà pitjor que la Gran Recessió, i portarà més mort i malalties.
També han explicat la importància de les autòpsies per saber la vertadera causa de les morts (a Espanya s’ha prohibit fer-les als morts per covid).
Un punt important que ens afecta en el present és que l’ús obligatori de mascaretes no té cap base científica, i tampoc el confinament de persones sanes.
S’ha fet menció a la relació entre mortalitat i vacuna de la grip en persones grans, segons estudis preliminars fets per l’hospital de Barbastre. La contaminació electromagnètica del 5G també està relacionada amb la toxicitat del virus. Tots aquests factors haurien de ser objecte d’estudis per part de l’administració.
En acabar es va demanar als governs del país que per prudència no recomanin la vacuna de la grip, com es pretén fer amb l’avançament de la campanya per aquest agost.

Per aquest dissabte està prevista una gran manifestació a Berlín, on també hi assistiran representants espanyols del col·lectiu Médicos por la Verdad. El lema de la manifestació és «El final de la pandèmia. Dia de la llibertat».

Pel que fa a casa nostra, des de fa tres setmanes, cada dissabte es manifesta un grup de persones, que han augmentat setmana rere setmana, a la plaça sant Jaume de Barcelona. Dissabte passat hi van coincidir amb dues manifestacions més, una de les quals eren els representants dels centres esportius, que veuen com perden ingressos i clients perquè no els deixen obrir les portes degut a les extremes restriccions que s’apliquen per evitar contagis de covid. Aquest dissabte hi ha una concentració a l’avinguda de la Catedral a les 18.30 hores.

Fem memòria que aquests suposats contagis i rebrots que anuncien diàriament en els mitjans informatius es basen en els tests que es fan, però aquests tests (PCR) no serveixen per diagnosticar la Covid-19 perquè sols analitzen una petita part del virus i per tant aquesta petita part pot pertànyer a altres virus, fins i tot a bacteris, per tant, un 98% són falsos positius, o sigui, persones sanes asimptomàtiques.

Arran d’aquesta presentació, Natalia Prego ha estat entrevistada al canal de televisió Intereconomia (aquí teniu un enllaç a Youtube: https://youtu.be/KKeOaIxRHgs), i també a Ángel Ruiz-Valdepeñas l’han entrevistat en un programa de ràdio (https://youtu.be/_xS0cgeeXB8).

Evidentment no han trigat gaire a sortir els diaris destinats a mantenir la mentida oficial dient que aquests especialistes defensen tota mena de falsedats. Aquests digitals, “casualment”, són els primers a sortir quan es fa una consulta al Google. No ens deixem enganyar per aquest pseudoperiodisme.
Cal que la premsa faci un esforç de responsabilitat i no doni informació sobre la pandèmia que no sigui ponderada.

1 COMENTARI

  1. Sobre la pandèmia, a nivell legal, i com s’ha tractat i com s’hauria de tractar, en podem parlar i xerrar i argumentar…
    Ara els 40.000 morts de més que te l’estat espanyol, respecte l’any passat, alguna causa han de tenir.
    Relacionar-lo amb el 5G,seria molt fàcil… A tot el món hi ha menys de 10 ciutats amb 5g implantat… (podríem provar emb el 4G)
    Si amb cl2, oxid de clor, hipoclorit o qualsevol element senzill, es cures un malalt, ja ho hauríem vist… Tot i que s’ha d’acceptar que hi ha masses productes anticovid de neteja amb bombolletes i monodosis i mandangues inútils. Com a netejant i desinfectant, aigua i sabó i lleixiu i a còrrer.

    Res bon article, però amb llacunes d’informació…

Comments are closed.