Carta oberta als “rapublicans fadaralistas”

image_pdfimage_print

Benvolguts (o potser no tant) “rapublicans fadaralistas“,

ho va dir en Calvo Sotelo, ho va repetir l’Aznar, ho va demostrar en Mari Ano que no tenia gens d’interès a ser president del govern d’Espanya perquè no es veia amb cor d’enfrontar el que li cauria al damunt i ara el que es fa dir “el govern més progressista de la història”, a la pràctica és més del mateix. I vosaltres us uniu a la seva causa. I ja se sap, qui dia passa, any empeny, jo no em caso amb ningú i em vaig omplint les butxaques mentrestant.

La gent de dretes pot enterrar els seus principis i el que faci falta per tal que no deixar anar la gallina dels ous d’or. Fixeu-vos que fins i tot els que fan el Widerstand (salutació nazi amb 3 dits), Ciudadanos, són capaços de pactar amb el PSOE/Podemos sense immutar-se.
La gent de les esquerres espanyoles fan el mateix perquè, si alguna cosa els uneix a tots, és la “sacrosanta unidad de España” que vol dir no perdre la mamella catalana, la darrera colònia que els queda per seguir explotant.

Publicitat

Però vosaltres, ER i CUP, gent “de casa”, als que us van votar independentistes per què era el discurs que veníeu en campanya, per què ens heu traït? No hi ha pitjor enemic que un caïnita…

Us heu unit al neolerrouxismepodemites, comuns i certs fantasmes valencians, i accepteu mentides, traïcions i populisme de mercat de poble, per tal de fotre les nobles i legítimes aspiracions d’una nació que està farta de ser esclava de qui l’ha pres per les armes i mai l’ha estimat ni respectat. Per què aquesta fidelitat a qui us perjudica tant com a la resta de nosaltres? Tan gran és la vostra síndrome d’Estocolm o és que teniu obscurs interessos que els vostres votants ignoren?

Sigui com sigui, benvolguts (o potser no tant) “rapublicans fadaralistas“, heu de saber que la vostra Espanya ni serà “roja” ni serà “azul“. Serà un poti-poti de sèpies i grisos, una macedònia de fruites podrides, una escudella barrejada passada de greix, una olla de grills amb tuf de caserna i de sang catalana, amb un cap d’estat absolutista que ningú ha escollit i que la història coneixerà com Pipe “el facha“, amb una colla d’ineptes al seu voltant que hauran d’encarregar-se d’un règim fallit, d’un estat arruïnat, corrupte, feixista i tercermundista. Una monarquia bananera i lladregota, riota d’Europa i del món sencer, de la qual Catalunya se n’haurà deslliurat definitivament, us agradi o no. Amb vosaltres o no.

Tingueu ben present que la història us ho recriminarà i us posarà al bàndol on potser no us agradaria ser. Però qui posa excuses a no acceptar la voluntat d’un poble expressada als carrers i al referèndum ensangonat del 1r d’octubre, no es pot dir demòcrata. I menys català. I és que ara i aquí, unionisme, “rapublicanisma“, “fadaralisma” i feixisme són el mateix, perquè qui traeix els seus compatriotes i no reconeix el que van dir les urnes, reconeix, per omissió, el llenguatge de la toga, la porra i el fusell.

2 COMENTARIS

  1. Menys rauxa i més seny. Ens cal superar el 50% dels vots com independentistes. Anant p’el dret…no s’arriba abans; guanyareu vots dels independentistes impacients de ERC, però CAP dels indecisos de centre i esquerra. Guanyareu potser les eleccions, però malauradament els vots totals seran els mateixos o potser menys. Vet aquí el vostre treball. Crec que ERC fa el millor per aconseguir l’independència, que es guanyar vots. Tots sabem que la famosa Taula de diàleg serà un fracàs, però serà una demostració a tota la ciutadania de qui és qui. Així es guanyen vots, i no presumint de valents davant els jutges, tricornis i borbons.

  2. No va ser la CUP qui va deixar en suspens la DUI, aquesta sí va ser una traïció i molt gran! I allò d’ERC, doncs val, doncs el mateix, fins i tot he sentit a dir que algú, d’Esquerra, va dir que no eren un partit independentista, res que no sabés jo. Davant això que pot fer la CUP? Doncs tot el que pot sent el més minoritari dels partits anomenats, ara, independentistes … I no parlarem de pactes d’uns i altres amb el PSC, és clar, no fos cas que … Si tots pequeu del mateix, però la CUP, encara, té legitimitat moral. Amb el temps, és veritat, la història posarà a cadascú al seu lloc i no crec que la CUP estigui en el dels traïdors

Comments are closed.