Es reactiva la Caixa de Solidaritat

El Tribunal de Cuentas espanyol amenaça d’embargar els comptes dels responsables del Primer d’Octubre amb un total de 4,1 milions d’euros. Per aquest motiu s’ha reactivat la crida a col·laborar en la Caixa de Solidaritat  que han fet entitats com l’Assemblea Nacional de Catalunya, Òmnium o el Consell per la República.

La Caixa de Solidaritat permet fer front a les despeses jurídiques i /o responsabilitats econòmiques que reben persones físiques com a conseqüència d’actuacions emmarcades en el procés cap a la independència per participar d’accions cíviques, pacífiques, no-violentes i democràtiques. Aquestes actuacions han de respondre a iniciatives d’entitats i/o partits sobiranistes o bé per seguir el mandat de les urnes i els acords del Parlament de Catalunya i el Govern de la Generalitat en favor del procés independentista.

La Caixa de Solidaritat gestionada inicialment per l’Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural ara és assumida per l’Associació de Foment de la Caixa de Solidaritat que recull i canalitza la voluntat de solidaritat de milers de persones de la nostra societat per donar suport a les víctimes de la repressió política.

Qualsevol persona que ho necessiti es pot adreçar per correu electrònic a info@caixadesolidaritat.cat o per telèfon al +34 694 465 281 per a demanar suport.