Ha arribat l’hora de la justícia i de la llibertat

image_pdfimage_print
Avui la justícia espanyola s’ha enfonsat en les clavegueres de l’Estat i ha començat a ofegar-se juntament amb els altres poders d’aquest Estat corrupte, podrit i hostil a Catalunya. Ha arribat l’hora de la justícia i de la llibertat.
EP! Això no vol dir que jo sigui un ingenu i que pensi que ja està tot dat i beneït. NO! No encara… Però la tremenda plantofada que el Tribunal General de la Unió Europea d’Estrasburg ha propinat al Tribunal Supremo espanyol ha estat antològica i la seva transcendència l’anirem veient en els pròxims temps; setmanes, mesos, anys? No ho sé, però la veurem. Ara tenim una llum potent al final del túnel.
Amb el Tribunal Supremo s’estan començant a empassar la merda de les clavegueres Rajoy i el seu exgovern del PP, els “neo” jutges Llarena, Lamela, els fiscals i Advocacia de l’Estat del judici al procés, Vox, Cs, caps polítics i executius de los cuerpos y fuerzas de seguridad del Estado i tota la colla de bocazas que en els darrers temps (seguiran fen-t’ho…) s’han dedicat a insultar i qualificar de delinqüents els nostres presos i exiliats polítics.
Si bé la sentència es concreta sobre el cas de la immunitat d’Oriol Junqueras, els bons juristes (jo d’això en soc profà) han considerat des del primer moment que aquesta sentència, pel damunt dels tribunals espanyols, assenta precedents i jurisprudència de gran abast. Que es pot recórrer i es recorrerà pel Tribunal Supremo espanyol, no hi ha cap dubte; però, qui pot tenir dubta del seu fracàs?
Els efectes més immediats seran possiblement per al president Puigdemont i el conseller Comín, que podran prendre possessió dels escons d’eurodiputats de seguida que el Parlament Europeu acati la decisió del Tribunal de Luxemburg. Darrere d’aquests vindran els altres, com Oriol Junqueras. El Tribunal de Drets Humans d’Estrasburg tindrà un precedent jurídic que li permetrà declarar nul·la la sentència i el judici del Supremo de Madrid. Sí, tot això succeirà, no sabem quan, però succeirà.
Ara sabem que a Europa hi ha una justícia independent i justa. Independent de la Comissió Europea a la qual ha anat a raure l’impresentable del Pepe Borrel que, a hores d’ara, es deu estar empassant el verí d’escurçó.
Ara sabem que un dia o altre els drets humans planaran pel damunt de la grollera repressió de l’Estat espanyol i que el dret a l’Autodeterminació de Catalunya estarà avalat pel Dret Internacional.
Al cap de poca estona del pronunciament del Tribunal de Luxemburg per boca del seu president, ha tingut lloc la bufonada del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) per la qual imposa una inhabilitació d’un any i mig i 30.000 euros de multa al president de la Generalitat, M. H. Sr. Joaquim Torra. Potser pretenien amb aquesta ridícula i esperada sentència tapar una mica la macro sentència de Luxemburg. Desgraciats! L’han condemnat per desobediència, cosa que el president Torra ja va declarar clarament que havia fet en la vista. Cap sorpresa ni això servirà per a res. Barrientos! També cap a la claveguera amb els amos de Madrid.
TOTAL, la llum del final del túnel és molt potent i ara sabem que Catalunya pot confiar en la justícia europea. Que serem lliures i podrem fer la nostra República Catalana per la justícia nacional i social.
 
Visca Catalunya lliure!
 
Vostre,
Josep M. Boixareu Vilaplana