Diplocat reactiva el seu web

Després del parèntesi obligat per l’aplicació de l’article 155, el Consell de Diplomàcia Pública de Catalunya (Diplocat) recupera lentament l’activitat normal. La setmana passada va tornar a organitzar una activitat pública fora de Catalunya, a la Paris School of Economics,  va coorganitzar un Congrés sobre Formació Professional amb PIMEC a Barcelona i ja s’ha reobert la pàgina web, uns dies després de la reunió del Comitè Executiu.

Es tracta d’una pàgina web del tot renovada, que s’acabarà de completar durant les properes setmanes i que té el mateix domini http://diplocat.cat que abans. La informació s’organitza en base als tres grans eixos de l’entitat (Connectem / Projectem / Capacitem) i en aquesta nova fase es dóna una major visibilitat als 38 membres que formen part del consorci, amb l’objectiu de subratllar-ne el caràcter plural i transversal.

Tota la part estàtica del web està disponible en sis idiomes: català, castellà, aranès, anglès, francès i alemany. Les notícies d’actualitat es podran llegir sempre almenys en tres idiomes: català, castellà i anglès. Cal destacar que la de Diplocat és de les poques pàgines web institucionals que inclouen l’aranès al seu web. Tant el Conselh Generau d’Aran com l’Ajuntament de Vielha e Mijaran formen part de Diplocat.

El nou web serveix també com a llançament d’un breu vídeo institucional que explica en menys d’un minut i mig què és Diplocat i en què consisteix la seva tasca de diplomàcia pública. Podeu veure el vídeo en aquest enllaç.