L’hora de la veritat

image_pdfimage_print

Han passat les eleccions espanyoles i si fa o no fa ha quedat tot igual. VOX ha doblat i C’s s’ha enfonsat, en el fons són els mateixos. Al PSOE i sobretot a Pedro Sánchez li calen els vots de l’independentisme si no es vol enfonsar, i la pregunta a fer-nos és: ens cal ajudar un repressor i per què?

A Catalunya l’escenari post eleccions és prou encoratjador. L’extrema dreta feixista s’enfonsa, les tres sigles esperpèntiques sumen 6 escons entre tots 3. PSC-155 perdent vots i Comuns perdent vots i diputats. L’independentisme en global ha pujat un 4,8%, per tant, oficialment ja en som més del 52%. La CUP ha entrat amb força, JxCat ha guanyat vots i escons i, per tant, es pot afirmar que les formacions de la unilateralitat han pujat. Mentrestant, ERC, tot i quedar primera, ha perdut 155.000 vots i dos escons, els junquerians no poden cantar victòria, sinó més aviat preocupació.

El govern de Pedro Sánchez, el mateix que no exclou tornar a atacar amb el 155, el mateix que fa poquets dies va dir que portaria el M.H. president Puigdemont per jutjar-lo a Madrid, sense dir si enviaria els GAL o la Legion. Amb el ministre de defensa, Grande Marlaska, exjutge de l’Audiència Nacional espanyola, torturador de presos polítics independentistes bascos i catalans del seu temps. Amb la fiscalia al servei de la repressió. Sense cap penediment per les massacres policials de l’1-O… Un PSOE que avalà la farsa judicial i prevaricadora del TSJ amb Marchena al capdavant amb unes sentències ignominioses. Només faltava la xerinola judicial al M.H. president Torra. Res per canviar, res. I seguir prohibint el dret d’autodeterminació o validar l’1-O. Mai pactaran res amb Catalunya. I amb tot això els porucs cagadubtes del PDeCAT i els junquerians d’ERC encara rumiant si donar suport o no al feixisme mentider del PSOE.

Publicitat

On hem arribat, l’1-O vàrem votar la República i el 21D la vàrem ratificar. Els partits han de complir amb el que el poble vol i vota. Si no se’ls fa fora. Les empreses o associacions d’empresaris com Foment o fòrums com Círculo Ecuestre, autèntics nius de feixistes i botiflers, no es poden negar ni interposar a la voluntat majoritària del poble, prou de xiringuitos.

No és No, cap pacte vergonyant autonomista, cap pacte que llevi els somnis del poble, la llibertat per la qual varen morir milers de catalans, varen patir tortures, exili i presó milers de compatriotes. No és no, i els partits no poden aparcar l’anhel del poble, perquè llavors legítimament el poble apartarà els partits i proclamarem igualment la República.

Cap pas enrere, consolidem l’1-O aixequem la DUI votada, no fer-ho seria trair i occir l’ànima d’aquest poble mil·lenari català.

Donec perficiam.