Eleccions enverinades

image_pdfimage_print

Bé, ja les tenim aquí, tots els partits es tornen bojos, obliden els ideals del poble, la lluita i el sentit del perquè vàrem fer l’1-O.

En contemplar la grotesca cridòria dels politiquets, pidolant al vot per anar a Espanya a no fer res, o a cobrar un bon sou i poc més. Obliden el perquè el poble va votar l’1-O, i segueix en lluita al carrer amb desenes de detinguts ferits i cridant unitat per fer efectiva la DUI votada, no només alliberar els presos, sinó consolidar la república.

Vàrem guanyar una república l’1-O i, mal els pesi, ja no formem part del regne d’Espanya, un estat despòtic i feixista que ha fet evident llur ocupació militar i el tracte colonial humiliant al poble català.

Publicitat

El que compte però és oblidar el poble, l’u d’octubre els fa nosa i els pesa com una llosa, el president Puigdemont el voldrien massacrar amb el CNR, els fa nosa, hi ha molts arribistes dins les nostres files, els altres són l’enemic a batre. És en el nostre bàndol on es flaireja la traïció, la por a perdre les almoines que el senyor ens dóna a canvi de no fer soroll, un govern titella i poruc que ha convertit un cos de mossos amb autèntics sipais al servei de la colònia, que mentre empresonen el poble no gosen desobeir obertament aquells que ens esclafen i ofeguen fem el que fem.

Doncs no, hem despertat, ja mai més serem esclaus.

Passi el que passi, són eleccions espanyoles que de res ens serveixen, i només podem participar-hi per consolidar la DUI i fer palès allò que més odien, reforçar el mandat del president Puigdemont i el govern a l’exili, consolidar el CNR i esmicolar les engrunes de l’autonomisme que encara intenta sobreviure.

Només tenim una resposta. Aixecar la DUI, consolidar la república votada. Orgullosament alçats, som el poble qui salvarà al poble.

Som-hi!!!