Els aldarulls dels darrers dies

image_pdfimage_print

Ja fa temps que l’Estat espanyol està vestint un relat de violència inexistent entorn de l’independentisme.

La incriminació teixida i inventada per la Guàrdia Civil vers els CDR, acusant persones innocents, anava destinada —a ningú se li escapa—, a justificar les brutals condemnes als presos polítics i a vestir una tercera euroordre contra el president Puigdemont aquest cop intentant relacionar-lo amb la violència i el terrorisme inventat per la Guàrdia Civil, el TSJE i les clavegueres de l’Estat.

La brutalitat policial amb l’ajuda del cos de la BRIMO, que hem vist i patit aquests dies a les manifestacions pacífiques com sempre dels CDR i ANC en resposta a la sentència, prevaricadores i brutals contra els presos polítics, així ho demostren.

Publicitat

També és curiós observar que quan venen els piolins, apareixen en les manifestacions encaputxats coordinats encenent-ho tot. El CNI té un bon pressupost, qui sap si per finançar-los.

La jugada és perfecta. El cuerpo de su policia nacional, CNP, i la BRIMO atiant la ràbia del poble, amb càrregues i pallisses brutals i amb material il·legal —pilotes de goma—, cops de puny, atropellaments i cops de porra al cap. Digne de les policies nazis de les dictadures. I quan el poble intenta l’autodefensa a les agressions, apareixen els CNI disfressats i infiltrats cremant-ho tot. La cobertura política dels partits feixistes del 155: PSC, PP i Ciudadanos atiant els desordres i apuntant al president Torra per fer-lo caure, amb la col·laboració necessària dels eixampladors de base i autonomistes, que per por, poltronerisme o ignorància supina han comprat al relat i no s’atreveixen a destituir els comandaments de la BRIMO i alguns de mossos, obertament feixistes, anticatalans, amics de JUSAPOL i responsables de les orgies de sang i de la brutalitat de les càrregues.

No ho aconseguiran, no tombaran el president Torra, ni el Consell per la República, ni Waterloo. Ans el contrari, els atacs de falsa bandera ja no colen des dels criminals atemptats del 17A finançats pel CNI, quan els catalans ja vàrem obrir els ulls. S’han acabat els lliris i les amenaces de l’Estat espanyol ja no ens fan por. Els estem guanyant democràticament i pacífica, i és per això aquesta seva violència.

Hem de seguir amb les protestes pacífiques com sempre. Els CDR i l’ANC som el poble, i sabem molt bé el que hem de fer per aturar els provocadors i els infiltrats. Consolidem la DUI votada el 1r d’octubre perquè ja hem guanyat.

1 COMENTARI

  1. Hi ha molts factor a tindre en compte per a esfondrar el malgovern, i un que no s’ha considerat és la xarxa mafiosa d’interessos. Fa moltes dècades l’Opus va descobrir com manipular un Estat sense estar en el govern, posant la seva gent en llocs clau de l’administració, la política, la judicatura, l’ensenyament, etc., i formant una autèntica xarxa d’interessos, beneficis, ideològica, etc. Altres organitzacions com el Legionarios de Cristo (el del fundador pedòfil) ho han copiat.

    Tota la dreta política i econòmica espanyola està plena de membres d’aquestes sectes, que empren el seu poder de forma mafiosa. I, des del franquisme, aquestes estructures es superposen a les estructures familiars de l’oligarquia espanyola, amb membres a la política, empresa, judicatura, exèrcit, etc., formant una comunió d’interessos.

    Però a més han exportat la seva podridura i influència a altres països europeus, pagant campanyes electorals, enviant reclutadors en massa a països com Polònia quan caigueren els règims comunistes, etc. O penseu que el fet que un país de mitjana rellevància com Espanya tingui funcionaris i diputats a l’ombra de les estructures de claus decisió europees és casual? O penseu que el tancat silenci europeu és casual?

Comments are closed.