image_pdfimage_print

La Fundació Reeixida i el dibuixant “Pau Pèrrim” han presentat el còmic Terra cremada, que ja es pot adquirir a les principals llibreries dels Països Catalans, de Perpinyà a Alcoi, passant per les Balears i Pitiüses.

Terra Cremada neix de l’èxit de les vinyetes que publicava l’autor a Twitter des de l’usuari de @TerraCremada. La fundació Reeixida va veure-hi la possibilitat que es convertissin en un còmic-book. Finalment, després de moltes jornades a l’estudi d’art de l’autor i d’una intensa campanya de micromecenatge, el projecte ja és una realitat. El llibre compta amb el pròleg del periodista Jair Domínguez.

El còmic presenta una història de ficció dins del gènere clàssic de la distòpia, o sia, el pitjor escenari d’un “què hagués passat si”, però en el context de les turbulències de la política catalana. Temàtiques, espais i personatges inventats es confonen amb la realitat.

Publicitat