3 escenaris, 4 eleccions, 8 referèndums

polítics” compromisos clars de futur en dos aspectes: 1r. El futur constitucional de les relacions internacionals de Catalunya. 2n. El futur dels actuals presos polítics. Aquest són els escenaris que tenim i com crec que s’haurien d’aprofitar:

Reino de España.

Escenari 2: Similar dinàmica per a un compromís concret: els membres de les candidatures, que així ho explicitin, assumeixen el cost del control de què les persones ara jutjades que siguin condemnades a presó, puguin viure amb mobilitat lliure però controlada, 100% fora de presó. Control exclusivament per evitar que surtin del territori actual d’Espanya, però confidencialitat garantida (amb penalització si no es respecta) de per on es mouen o s’hagin mogut i registre garantit de les persones que hagin tingut accés a aquesta informació amb penalització definida si es vulnera aquesta confidencialitat.

Escenari 3, en 2 etapes: 1a. El 23 d’abril publicació en el DOGC, mitjans de comunicació i en parades de llibres o roses, dels compromisos constitucionals o de reforma estatutària assumits pels membres de cada candidatura, així com dels compromisos amb costos del control del 2n escenari. Amb denominació de les candidatures, literalitat dels compromisos i xifres del pressupost de costos 2a. Passat el 26 de maig es publicaria, també en el DOGC, el resultat dels 8 “referèndums”.