Reagrupament demana a ERC i el PDeCAT que rebutgin la tramitació dels pressupostos espanyols

La formació independentista, Reagrupament, que té un conveni de col·laboració amb el PDeCAT des de la fundació d’aquest partit, ha emès un comunicat en el qual demanen a ERC i PDeCAT la no tramitació dels pressupostos espanyols. El partit independentista creu que un debat en relació amb la tramitació i aprovació dels pressupostos de l’Estat espanyol “ni tan sols hauria d’existir”.

En el comunicat posen de manifest la situació “de repressió, amb presos polítics injustament tancats, amb exiliats lluny de les seves famílies, amb humiliacions diàries, amb amenaces constants” i consideren que “el simple fet que els partits independentistes debatin què cal fer amb aquests pressupostos, no té cap sentit”. Creuen que “els gestos per part del govern espanyol que alguns demanen, ni arribaran ni se’ls espera” i que “és el mateix un espanyol de dretes que un d’esquerres”.

Per Reagrupament “l’únic que ens farà avançar és el desplegament de la República Catalana”. Consideren que “el poble català ja va decidir desconnectar d’Espanya l’octubre de 2017 mitjançant les lleis del referèndum i de transitorietat jurídica”.