Mediocres

Un mediocre és pitjor que un covard, car l’un fuig i s’amaga, el mediocre no, enganya, et fa creure que ell en sap, per amagar la seva irresponsabilitat i l’enveja és capaç d’engegar-ho tot a dides.

El primer d’octubre el poble va vèncer, el 3-O plantàrem cara a la ignomínia feixista, el poble, sempre el poble. Malgrat el coitus interruptus del 10 octubre forçat per la mediocritat de les elits polítiques i socials, el poble al carrer sense treva forçar un 27 d’octubre la DUI. I ara què?

La mediocritat dels polítics forçaren l’exili d’una part del govern i l’entrega ignominiosa al 155 altres, i van deixar sols els exiliats, i el poble al carrer defensant les institucions i la república.

Vàrem fer eleccions imposades per la força del 155 amb el beneplàcit de la UE, el 21D, i vàrem tornar a guanyar, i malgrat llurs trampes i mentides, ho férem per majoria absoluta, en vots i escons, sí, en vots i escons.

Després d’un any de mediocritat absoluta de mentides, hem d’eixamplar la base, no som prou, 48%, pactem un referèndum, etc. Descobrim enganys, varen manipular car passem del 58%, amenacen amb un nou 155, pactem referèndums que ja vàrem fer l’1-O de la dignitat. I ara què? El bla bla bla dels covards i mediocres, de polítics petits sense personalitat, de poltrones lluents, de discursos grandiloqüents buits del tot plens de res. Dels mossos gloriosos de Trapero a xulos ignominiosos BRIVOX de Buch. D’excuses barates plenes de fum, d’intens d’esvair el referèndum legal i guanyat de l’1-O de deslegitimar la DUI del 27-O de deixar en l’oblit el M.H. Sr.  Puigdemont a l’exili, per vendre’ns reunions de pactes de fum, ofertes buides i tornar enrere desmotivant el poble, tot és igual, la poltrona tapa la covarda actitud d’un bon sou i cadira.

No és això companys, no és això, i no us ho permetrem. Ni un pas enrere. El referèndum fou l’1-O, guanyat a sang i foc i la DUI fou el 27-O. Exigim llur publicació al DOGC, el poble salva el poble i els partits mesquins falsos o porucs, si no serveixen, es canvien. Un partit no és res, la llibertat de la Pàtria ho és tot.

Cap mediocre barrarà el pas al poble, ara ja no.

Donec perfíciam.