N’estem farts!

image_pdfimage_print

Ha passat un any del primer d’octubre, de l’empresonament dels Jordis, i què hem vist?, disciplinadament el poble ens hem contingut i hem esperat, el govern té un mandat clar; el 21D vàrem consolidar el referèndum amb majoria absoluta. Social i efectiva. Sí, social i efectiva.

La vergonyosa capitulació d’ERC amb Junqueres al capdavant, demanant eixamplar base i claudicant amb tot; la vergonyosa posició del PDeCAT que pretén com ERC aïllar el president Puigdemont i el Consell de la república, la covardia i el pas cap a l’autonomia del conseller Buch que no té sang per depurar els Mossos de certs comandaments, de la BRIMO principalment, que fan el que volen mentre el major Trapero i quaranta-vuit comandaments demòcrates els imputen per organització criminal sedició i rebel·lió, per salvar el poble de l’atemptat amb careta de Jihad (i inacció del CNI) i aturar els violents piolins que varen fer més de mil ferits el primer d’octubre. Mentre el president Torra demana al poble, als CDR i a l’ANC que pressionem i ens mobilitzem, això sí, pacíficament sempre. Ens trobem amb grups organitzats unionistes amb el suport i cobertura econòmica i política de Vox, C’s, PP i PSC. Mentre la fiscalia i el TSJ segueix provocant i inventant delictes que tots els tribunals europeus han negat. El Govern barallat, desunit, atrotinat i vençut.

Si Roger Torrent i la Mesa tenen por o quelcom pitjor, que pleguin, que marxin. Som molts els que no tenim por, i estem sobradament preparats per ocupar llurs vacants i implantar el mandat del poble: la república; per tornar-li a la policia autonòmica l’esplendor que tenia amb el major Trapero.

Publicitat

Senyors d’ERC, part del PDeCAT i colaueros: deixeu d’enganyar. Cap país del món compta el cens dels votants sinó sols dels qui han anat a votar, per tant, el 21D l’abassegadora victòria republicana a les urnes va sobrepassar el 55%; del referèndum de l’1-O varen ser robats prop de 700.000 vots i 2.345.000 de vots emesos escrutats vol dir majoria social.

No ens manipuleu amb la vostra por. Tenim nou presos polítics, nou exiliats i centenars d’imputats denunciats, agredits, etc. Hem de fer quelcom més que el “free Junqueres i “eixamplem la base”. No es tracta d’això.

Alguns hem defensat al govern, àdhuc cercant justificacions impossibles. I angoixats amb llàgrimes als ulls ara diem prou. Prou maniqueisme, prou mentides, prou genuflexió, prou a fer agafar por al poble. No us volem més, no serviu al poble que us va votar i que us mana clarament desenvolupar la república. No volem uns pressupostos autonòmics ni que aneu a Madrid a jugar de nou a fer la puta i la Ramoneta amb els pressupostos espanyols. Senzillament, no.

Vàrem proclamar la DUI, n’exigim el desenvolupament immediat o la vostra dimissió.

El primer d’octubre vàrem guanyar dignament el referèndum, el 3 d’octubre la majoria social, el 27 d’octubre la DUI i el 21D vàrem consolidar-ho tot i derrotar el criminal 155. No esteu a l’altura, no mereixeu aquest poble.