La Plaça de Sant Pere de Berga, per on sovint hem transitat i s’hi celebra cada any La Patum, serà el cor avui 09 de setembre de «PARAULA DE POETA»

Ho anunciàvem des d’aquesta mateixa secció, el 17 de maig: allò que s’estava preparant, ja es pot descobrir. Tindrà lloc avui a la ciutat de Berga.

“Paraula de poeta”. Així de rotund es presenta el festival inèdit de poesia dedicat al referèndum del primer d’octubre.

N’han estat confirmats, per a participar-hi, un conjunt de trenta poetes d’arreu dels Països Catalans i pretén rememorar un festival que es va fer a Barcelona l’any 1970 organitzat per l’Assemblea de Catalunya, segons publica l’ANC Berga al seu web.

Aquesta vegada, ha estat organitzat per l’associació Teatre amb R de República. I és que l’octubre de 2017 el Teatre Poliorama acollia l’Assemblea Fundacional de Teatre amb R, Associació Cultural i Cívica. L’entitat hereva de la plataforma Teatre amb el Referèndum era presidida pel director Joan Lluís Bozzo i es proposava contribuir, des de les arts escèniques, a la constitució i consolidació de la República Catalana lliure i democràtica —segons apuntava AQUÍ la revista digital d’arts escèniques.

També hi haurà la participació de l’emblemàtica Orquestra Polifònica de Puig-reig.