La confusió

D‘ençà de les eleccions del 21D que, contra tot pronòstic, l’independentisme va guanyar als unionistes del 155, l’Estat espanyol ha activat totes les forces jurídiques, tribunals, fiscals i forces de seguretat, trencant la divisió de poders i les llibertats democràtiques.

Aquesta repressió que duu a terme l’Estat espanyol està anant en augment, l’Estat espanyol i certs partits unionistes volen sembrar el terror amb agressions violentes contra el poble i la democràcia, contra els llaços grocs i tot el que representen.

Els llaços grocs són un símbol de llibertat, treure’ls amb agressivitat és per la por, la por que tenen a la democràcia.

Els presos polítics i els que són a l’exili són presos polítics reconeguts arreu, llevat pel govern espanyol, el qual des del seu ADN dictatorial no pot acceptar la democràcia expressada a les urnes l’1 d’octubre ni la derrota de l’unionisme el 21D.

C’s, PP i PSC són els agressors, no ens confonguem, són els que mantenen els ostatges i els exiliats polítics, són els que permeten les prevaricacions judicials contra el criteri dels tribunals europeus i dels drets humans.

L’1 d’octubre fou legal i d’obligat compliment, i fou il·legalment i brutalment reprimit pels piolins. Els llaços grocs també ens recorden tot això, treure’ls és intolerància, repressió i violència.

Som República i no ho hem d’oblidar mai. Donec Perficiam.