Nou acte de la Crida, el Passadís per la Llibertat

image_pdfimage_print

L’11 de juliol, l’entitat Crida per la Llibertat continua organitzant actes de denúncia per l’empresonament dels polítics catalans, conjuntament i amb la col·laboració de l’Assemblea Nacional Catalana i altres entitats de la societat civil.

L’acte que s’ha anomenat “El Passadís per la Llibertat”, es durà a terme aquest dimecres 11 a les 8 del vespre a Barcelona. S’iniciarà a Plaça Urquinaona, recorrerà Via Laietana i acabarà a Plaça Sant Jaume a les 21.

L’esdeveniment té com a objectiu donar suport a les més de 1.000 persones represaliades pel procés d’independència i denunciar la repressió que exerceix l’Estat. Per això, necessiten que s’hi apuntin al voltant de 1.000 persones, per simbolitzar el miler de persones investigades. Totes elles portaran un cartell, cadascun diferent, que representarà les persones represaliades, entre les quals hi ha els presos polítics i els exiliats.

Els interessats a participar-hi s’han d’inscriure a aquesta adreça de correu electrònic: passadis@cridaperlallibertat.cat.