#ForumEdita: Tendències, nous formats, nous models de negoci, relats construïts des de WhatsApp i Twitter, i la Bullipèdia

L@EditaBCN organitzat pel Gremi d’Editors de Catalunya i el Màster en Edició de la Universitat Pompeu Fabra amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona i Barcelona Ciutat de la Literatura per UNESCO transcorregué durant el 4, 5 i 6 de juliol.

En el programa marc de «L’energia de la renovació»: prescriptors, polítiques europees de protecció del llibre i de la propietat intel·lectual, el viatge del contingut literari dirigit a nous formats, els reptes de les llibreries i biblioteques, i editorials emergents.

Durant la tarda d’ahir, la nota curiosa es manifestava de la mà del cuiner Ferran Adrià: “disrupció creativa, llibres i Bullipèdia”.

Es ressalta la presència emergent de L’Altra Editorial, per tractar-se d’una editorial catalana, literària i independent, capitanejada per Eugènia Broggi.

L’accent el posà Markus Dohle, que va elogiar Barcelona per la seva “riquesa en termes d’herència cultural i tradició editorial”.