Ponsatí: “Estàvem jugant a pòquer i jugàvem de ‘farol’. L’esforç ha d’estar enfocat a renovar les nostres forces polítiques.”

Ahir va tenir lloc a la Queen Mary University de Londres un acte organitzat per l’ANC d’Anglaterra que tenia per objectiu explicar què va passar a l’octubre des d’un punt de vista de l’acció exterior i les delegacions de la Generalitat. La consellera Clara Ponsatí va ser una de les ponents de l’acte a través de videoconferència. Destaquen les seves contundents declaracions en relació al que va passar a l’octubre. Ponsatí va constatar que el govern català estava jugant una partida de pòquer amb Espanya, però considera que jugàvem de farol, és a dir, pretenien fer creure a Espanya que anaven seriosament, però no era així.

Durant la intervenció a més va dir que “hem de posar realment les forces polítiques contra les cordes i desemmascarar de forma molt contundent el partidisme, que ha estat la gran debilitat i ens ha portat a la derrota”. D’altra banda aposta perquè l’esforç de l’independentisme se centri en “renovar les nostres forces polítiques”. En aquest sentit va dir que estava “molt d’acord amb el valor de les primàries de cara les eleccions municipals” i creu que “això s’ha d’estendre a escala territorial a tot arreu on calgui estendre-ho”.

Podeu veure l’acte complet en el següent vídeo:

https://www.facebook.com/assembleanacionalcatalana/videos/1712576718791231/