Cartell de la nova acció de la Crida a la Solidaritat, Faran el CIM!
Cartell de la nova acció de la Crida a la Solidaritat, Faran el CIM!
image_pdfimage_print

La Crida per la Llibertat conjuntament amb l’Associació Catalana pels Drets Civils i el suport de nombroses entitats organitzen aquest dissabte 28 d’abril una cadena humana formada per més de tres mil voluntaris que vol portar les fotografies dels presos polítics i exiliats catalans al cim del Cavall Bernat de Montserrat.

La cadena humana està estructurada en trams i cal inscriure’s prèviament al web oficial.  El primer tram comença a Collbató, els següents travessen per Sant Joan, el Pla dels Ocells i la Serra de les Lluernes per arribar fins al Cavall Bernat. El recorregut total és de 8 km, amb un desnivell positiu d’uns 650 metres.

Una vegada els trams estiguin coberts, des l’església de Collbató sortiran les fotografies emmarcades de tots els presos polítics i exiliats, les quals aniran passant de mà en mà fins al peu del Cavall Bernat. Allà una cordada formada per bombers i escaladors de la Federació Catalana d’Entitats Excursionistes pujarà les fotografies fins al cim, moment culminant de la cadena.

Publicitat
Llibre: El Judici - Lluís Busquets