Les coses pel seu nom

image_pdfimage_print

Ja han passat les festes de Nadal. Seguim tenint l’Oriol, el Quim i els Jordis empresonats i el Govern legítim de la República, part d’ell, amb el president Puigdemont al capdavant i els consellers Ponsetí, Serret, Comín i Puig a l’exili. Els mossos humiliats, el major Trapero imputat per sedició amb part dels seus comandaments. El feixisme de C’s, PP i PSC desbocat. L’Audiència Nacional hereva directa del TOP, Tribunal d’Ordre Públic, imputant, no només la mesa del Parlament i la presidenta Forcadell, sinó que, sense cap vergonya, amplia al cercle contra els portaveus Marta Rovira, Anna Gabriel i Mireia Boya. Ataquen impúdicament l’escola catalana, la llengua i cultura, l’economia, deixen TV3 i la CCMA a la ruïna, criden a declarar mestres per delicte d’odi (un invent horrorós de la justícia de l’Estat ocupant) per haver parlat amb els alumnes sobre l’1 d’octubre i sobre els més de mil ferits i les aules destrossades per voler votar.

Bé, ja fa uns quants dies de les ignominioses eleccions del 21D (una imposició de la UE a Rajoy), sota la bota feixista del cop d’estat del 155. I, malgrat totes les manipulacions i joc brut, vàrem arrasar a les urnes en vots i escons.

Torno a sentir veus porugues parlant del partit que va guanyar i de majories socials, etc. Àdhuc des de les nostres files, cosa que és més inversemblant. Mireu: en el referèndum imposat sota camuflatge d’autonòmiques, el bloc feixista del 155 va obtenir un ridícul resultat de 57 escons sobre 135 de la cambra. Amb una participació del 82%, assolir l’independentisme, 70 diputats, 2.100.000 vots, el 50,08% de l’electorat, que en cas de referèndum hagués assolit el 54% del vot, ja que les forces dels comuns varen treure 8 escons.

Publicitat
Llibre: El Judici - Lluís Busquets

C’s, l’aposta neonazi o falangista de l’IBEX i la FAES —tot i haver fet desaparèixer el PP—, considerant a més que totes les televisions i bancs del règim hi van jugar a favor, tot i les tupinades a les actes i el vot per correu denunciades per observadors internacionals, només varen aconseguir l’irrisori resultat de 36 escons que sumats amb el PP i el PSC en fan 57. Patètics.

Aquesta gent volen fer passar bou per bèstia grossa i sembla que alguns dels nostres no gosen dir res. El 21D la dignitat de l’1 d’octubre va arrasar i ho vàrem fer per restituir el nostre Govern i desenvolupar la República, per destruir el 155, la Constitución i el règim del 78. El president és Puigdemont i el seu Govern, que va ser foragitat per un cop d’estat feixista i xenòfob. Fora d’això, és trair al poble i la victòria a les urnes, tant l’1-O gloriós com l’ignominiós 21D.

El Govern de Puigdemont ha de ser restituït immediatament, i serà aquest govern legitimat qui proclamarà eleccions constituents a la República.

Per tant, no acceptarem mai les imposicions filofeixistes de l’Estat i tribunals espanyols. Puigdemont no pot ser detingut per prevaricadors ni corruptes, per això cal l’organització del poble per impedir cap aberració espanyola.

Hem guanyat amb vots i escons, tenim majoria social i creixent. Prou de temors, continuem treballant organitzadament per alliberar els presos polítics i fer retornar el govern de l’exili. La dignitat d’un poble no es mesura a les sales de cap jutjat perquè és el poble qui fa les lleis, i els jutges han d’estar al servei del poble, mai a l’inrevés, d’això se’n diu democràcia.

La violència és atacar innocents per implantar lleis injustes. Ho fan les dictadures.

Doncs bé, aclarit que som majoria amb vots i escons i que per tant aquesta majoria ha de seguir amb la unilateralitat republicana. Donec perficiam.